FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Continuă lupta cu Giovanni » Conflictul dintre vărul lui Becali şi familia lui Reghecampf nu s-a stins

Laurențiu și Anamaria au fost mereu într-o relație proastă cu frații Ioan și Victor Becali
Laurențiu și Anamaria au fost mereu într-o relație proastă cu frații Ioan și Victor Becali

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 20:42

Reghecampf a rămas afectat de comentariile pe care impresarul le-a făcut după Chelsea-Steaua 3-1 şi i-a răspuns două zile la rînd.

Rezultatele foarte bune din campionat nu îi ajung lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul tot are un motiv să fie nervos: neînţelegerile cu Ioan Becali. Disputa a pornit de la relaţia proastă pe care Giovanni şi Victor o au cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului.

Reghe a încheiat declaraţiile despre Steaua - FC Vaslui 1-0 cu un comentariu destinat vărului lui Gigi Becali: "Să fie clar pentru toată lumea: noi folosim mereu acelaşi sistem. Facem aşa fiindcă asta antrenăm şi ne iese cel mai bine. Poate jocul nostru e previzibil, dar chiar şi aşa, uitaţi-vă cîte meciuri am cîştigat!".

Giovanni apreciase că eşecul de la Londra a fost cauzat de tactica prea ofensivă şi previzibilă: "Steaua a jucat tot 4-2-3-1, ca în campionat, cînd ar fi trebuit să facă antijoc, nu spectacol. După primele zece minute din repriza a doua trebuia introdus Gardoş".

Reghecampf îi răspunsese şi sîmbătă, dar a simţit că n-a fost de ajuns. "Noi n-am mers la Londra s-o atacăm pe Chelsea, am încercat să ne închidem", a comentat antrenorul la două zile după eliminarea din Europa League.

S-au certat pe Dică
Ioan Becali nu-l agrează pe Reghecampf din cauza conflictelor avute cu Anamaria. În 2008, Giovanni şi Victor l-au transferat pe Nicolae Dică la Catania, deşi Prodanca susţinea că ea era agentul fotbalistului şi chiar l-a ameninţat pe atacant cu un proces fiindcă ar fi încălcat înţelegerea. Recent, Gigi a încheiat o dispută între verii lui şi nevasta antrenorului anunţînd că n-o tratează pe Anamaria ca pe un impresar: "Ce jucători are ea? O respect, că e soţia lui Reghe, dar la fotbal nu colaborez cu femei!".

"Mi s-a părut corectă comparaţia pe care a făcut-o Gigi Becali: Steaua ar fi trebuit să joace la Londra precum Interul lui Mourinho la Barcelona în sezonul în care a luat Liga Campionilor" (Ion Ţiriac, fost tenismen)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  19 Martie 2013, 19:56
Postat de stiinta76 pe 19 Martie 2013, 11:49

djamorphis ai dreptate sa stii esti prost da ai dreptate sar putea si alea sa fi fost aranjate de regheblat cu pariori dar fata advarata ati aratato la mecil cu Stutgard 5-0 nedopati sunteti zero

nu vreau sa fac un pleonasm scriind oltean prost, spun doar oltean si apa multa!

thefisherking
thefisherking  •  19 Martie 2013, 19:55

@lucianfocus: corect, mai ales blaturile cu Ajax si Chelsea de acasa sunt elocvente pt ce sustii tu. Sefule, nu-l suport pe Mitica, dar ti se potriveste la fix vorba lui: Ia apa-n gura, ca faci praf...

daniaania
daniaania  •  19 Martie 2013, 13:02

plictisitor...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează