SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bute s-a operat şi anunţă: "Sînt şanse mari să lupt cu Pascal pe 7 decembrie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 11:07

Lucian Bute, care a fost operat la braţul stîng, a declarat că va reîncepe antrenamentele în luna august dacă recuperarea decurge normal, existînd şanse ca la 7 decembrie să lupte cu Jean Pascal.

"Doctorul m-a asigurat că a fost o operaţie reuşită. Va trebui să urmez un program de recuperare foarte strict, lucru foarte important pentru viitorul meu în box. Dacă recuperarea decurge normal, în luna august aş putea să reîncep antrenamentele şi astfel sînt şanse mari ca la 7 decembrie să aibă loc meciul cu Pascal. Îmi pare rău că această accidentare a dus la amînarea meciului, dar sînt încrezător că voi reveni în ring mult mai puternic psihic şi fizic. Mulţumesc fanilor care au fost şi sînt alături de mine", a spus Bute pentru mediafax.

Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" în Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mîini. A fost cea de-a şaptea operaţie efectuată în ziua respectivă. Intervenţia a durat 40 de minute, iar Lucian Bute a fost anesteziat total.

Bute va trebui să poarte o atelă şi bandaje timp de o săptămînă, după care trebuie să revină în Florida pentru control. Săptămîna viitoare i se va pune pune mîna în gips. Din patru în patru ore, pugilistul român va trebui să ia inflamatoare care îl ajută şi la diminuarea durerii. Alături de el, la spital, au fost mai mulţi prieteni din Canada şi SUA, antrenorul său Stephane Larouche şi preparatorul fizic Kevin Roux.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  13 Mai 2013, 22:36
Postat de talpaiadului pe 10 Mai 2013, 17:06

Foarte bine ca s-a operat, multa sanatate si insanatosire grabnica. Eu cred ca Bute se va retrage. Totul s-a rupt la meciul cu Froch, acolo a fost problema. Nu numai modul in care a fost invins, ci si atitudinea de dupa, cand a declarat ca atunci a vazut cine ii sunt adevaratii prieteni, dupa ce petrecuse cu Nicu Gheara. Apoi alt articol, "Bute si-a cumparat un Hammer rosu." Bute nu mai era copilul sarac de la Pechea care tragea cu dintii sa se ridice deasupra saraciei, acum era prieten cu Nicu Gheara si avea Hammer rosu, ca orice cocalar revenit in tara de la furat din occident. Eu am crezut ca Bute era nedreptatit ca nu lasau aia Super 6-ul sa lupte cu el, dar m-am inselat!

Ha ha ha , ce concluzii reusite ai tras tu.TRebuia sa vina sa te intrebe ce masina sa-si cumpere?Sau cu cine sa devina prieten?Pe ce parte sa si-o poarte nu vrei sa-i zici, ca sa scape de eticheta de cocalar care cu mandrie proletara i-ai lipit-o pe fruntea lui de canadian scapatat intors de la furat din occident?

ares45
ares45  •  10 Mai 2013, 22:08
Postat de robertino2 pe 10 Mai 2013, 12:30

Eu v-am zis mereu ca n-are curaj sa se bata cu Pascal. Nici in decembrie nu o va face. Mai joaca cu 2 pensionari si se retrage ca un "mare campion".

bursa era de 2 milioane pt fiecare!trebuie sa nu ai materie cenusie sa afirmi ca nu are curajul!!

ares45
ares45  •  10 Mai 2013, 17:28

Si Pascal a anulat meciul cu Travoris Cloud din cauza unei accidentari,comentarii de rahat,de la niste invidiosi,Bute,Diaconu si Jo Jo Dan dau o imagine buna romanilor de aici din Quebec.Care cred ca 's-a dat accidentat' le cam lipseste materia cenusie,avea o bursa de 2 milioane pt meciul asta,a cheltuit si el si Pascal 100000 cu staful,pt pregatire!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează