INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Moyes e pesimist înaintea meciului cu Şahtior: "Nu putem cîştiga Liga"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 22:01

David Moyes i-a descurajat pe fanii lui Man. United prin declaraţiile dinaintea duelului cu Şahtior, de mîine, din Champions.

"Ca să cîştigi Liga ai nevoie de 5-6 jucători top-class. Uitaţi-vă la Bayern, Barcelona ori Real, sînt la acest nivel. Noi avem doar o experienţă mare", a zis managerul scoţian la ESPN.

După ce-a adus campioana pe locul 12, Moyes e atacat de fostul antrenor al portarilor la United, Eric Steele, pe care l-a dat afară. "E ca şi cum îţi faci cumpărăturile la Harrods în loc de Marks & Spencer".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
iulian069
iulian069  •  01 Octombrie 2013, 18:27

Mai vedem cu moyes, din fericire in anglia nu se dau afara antrenorii pe banda rulanta, are sanse sa indrepte corabia pana in iarna.

whitecollar
whitecollar  •  01 Octombrie 2013, 17:09

nu e pesimism. e realitate, manchester united nu e candidata la titlu. si in nici un caz cu moyes. citeam un reportaj deunazi cum a reusit antrenorul de portari al lui ferguson sa il transforme pe de gea: spaniolul era lenes, nu voia sa invete limba engleza, nu se antrena dacat dimineata, nu avea regim alimentar, nu ii placea sa faca exercitii fizice. si atunci eric steele a invatat el spaniola, i-a spus lui de gea ca nu antrenorul alege echipa, ci jucatorii ii fac echipa antrenorului (prin antrenamente) , toate pentru ca vazuse ceva ce rar se intalneste in fotbal in portar: concentrarea si posibilitatea de a juca in fata a 70k spectatori fara a simti presiune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează