INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Dezlănţuit » Bogdan Stancu a dat o ”dublă” pentru Genclerbirligi la 2-2 cu Konyaspor

Transferat în vară de la Ordu la Genclerbirligi pentru 1,5 milioane de euro, Stancu, 26 de ani, tremură pentru salvare, fiind la 4 puncte de retrogradare
Transferat în vară de la Ordu la Genclerbirligi pentru 1,5 milioane de euro, Stancu, 26 de ani, tremură pentru salvare, fiind la 4 puncte de retrogradare

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 februarie 2014 23:25

Atacantul român a fost cel mai bun jucător al echipei din Ankara, făcînd posibilă după pauză revenirea de la 0-2 şi ratînd apoi răsturnarea rezultatului.

Bogdan Stancu are un început de an formidabil în Turcia. "Motanul" o ţine în spate pe Genclerbirligi cu golurile sale, capitale ieri pentru punctul scos acasă (2-2) cu Konya.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Atacantul român a semnat a doua "dublă" în acest campionat, după cea cu Eskisehir în noiembrie (tot la Ankara), ajungînd la 11 reuşite! Peste Drogba, Kuyt, Sneijder sau Burak Yilmaz, şi la trei distanţă de liderul Chahechouhe (Sivasspor).

"Motanul" a marcat de 4 ori în ultimele 4 etape şi se află la doar două goluri de cel mai prolific sezon al carierei, 2010-2011, cînd după turul senzaţional făcut la Steaua a prins supertransferul la Galatasaray.

Stancu a dat semnalul revenirii gazdelor, conduse cu 2-0 la pauză. A redus handicapul cu capul (47), din lovitura liberă bătută de Petrovici, şi apoi a transformat (67) penaltyul obţinut de Zec.

Tot Bogdan a mai risipit două mari oportunităţi de a răsturna rezultatul, fiind cel mai bun jucător al lui Genclerbirligi. E cel mai prolific sezon al "Motanului" în Turcia, reuşind să dea 33 de goluri la Galata, Ordu şi Gencler!

11 goluri în 21 de jocuri are Stancu în actuala SuperLig la Genclerbirligi, al patrulea marcator în Turcia

44% dintre cele 25 de goluri înscrise în acest campionat de echipa din Ankara au fost date de român

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
cosmin_radu
cosmin_radu  •  24 Februarie 2014, 11:38

Dezlantuit?! E adevarat ca doar el si Rusescu ce mai marcheaza in campionate cat de cat bunicele, dar golurile lui sunt mai mult de jumatate din penalty, iar celalalte sunt din faze in care, sa mi se ierte, mingea se loveste de el si intra-n poarta... in meciul asta a avut o faza de atacant adevarat, a primit o pasa pe culoar, a ramas singur cu poarta goala si dintr-un unghi acceptabil a dat-o-n bara si la propriu si la figurat, apoi a dat vina pe orice altceva la fel ca parintele lui spiritual, stim noi cine... Daca Stancu nu ar mai rata din pozitiile perfecte de gol 2 din 3 pe meci ar fi un atacant bun de nationala...asa despre ce vorbim... ramane un preferat al selectionerului si atat...

strazi1
strazi1  •  24 Februarie 2014, 10:21
Postat de glorie pe 24 Februarie 2014, 09:45

Nu mai zic nimic contestatarii lui? Motanul a prins o forma slaba in preliminarii, dar cu Grecia a jucat bine. Altii erau problema: Niculae, Cocis si altii! Bineinteles ca in alte meciuri din preliminarii, Stancu nu trebuia sa joace.

La cat l-au mwit atunci ,i se face greata lu' Stancu, acum ii tin bilutele in mana, vedeti draq sa nu le spargeti .

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  24 Februarie 2014, 10:11
Postat de roadster1988 pe 24 Februarie 2014, 10:03

pe cine intereseaza ce mai face ratatul asta care-si cumpara locul la nationala?

Si cum isi cumpara locul la nationala? Daca te referi prin goluri...DA...Golurile iti aduc locul la nationala! Mai avem vreun atacant roman care a marcat macar jumatate din golurile lui Stancu prin Europa? Atunci despre ce vorbesti?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează