INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Revoltă la Tottenham! » Presa a aflat cine l-a dat afară pe managerul Tim Sherwood

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 22:00

Cinci dintre colegii lui Chiricheş i-au dat un ultimatum preşedintelui Levy: ”Ori pleacă antrenorul, ori plecăm noi”Deşi fusese promovat manager în decembrie şi a asigurat prezenţa echipei în ediţia viitoare a Europa League, Tim Sherwood a fost pus pe liber de Tottenham după ultima etapă a sezonului. Fără prea multe explicaţii.

Preşedintele Daniel Levy a anunţat luni decizia, dar Daily Mail dezvăluie că nu el i-a tăiat craca tehnicianului englez, ci jucătorii. În aprilie, cinci dintre coechipierii lui Chiricheş, Paulinho, Sandro, Capoue, Vertonghen şi Lloris, i s-au plîns lui Levy, dîndu-i un ultimatum: "Ori pleacă Sherwood, ori plecăm noi!".

Dacă vedetele n-au găsit un limbaj comun cu el, preşedintele i-a reproşat criticile aduse clubului, care "preferă doar antrenorii străini". În ultima etapă, cu Villa (3-0), Sherwood chiar a adus pe bancă un suporter: "Omul e un expert. Dar n-ar putea rămîne manager fiindcă-i britanic".

18 luni era durata contractului semnat de Sherwood cu Tottenham în decembrie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  15 Mai 2014, 14:29

Elucubratii ziaristice! Hai sa vedem niste rezultate: Tott-City 1-5, Tott-Liverpool 0-5, Tott-West Ham 0-3, Liv-Tott 4-0, Chelsea-Tott 4-0, City-Tott 6-0 Cred ca sint suficiente motive, nu?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Mai 2014, 10:59

Mai bine il dadeau afara pe Cap de cal ...si ar fi castigat campionatul ...

danutzberceni
danutzberceni  •  15 Mai 2014, 10:18

Super tare ironia lui Tim. In rest ce mai e de comentat. Vorba lui Banciu : au ajuns niste analfabeti, care nici nu stiu sa-si scrie numele, sa castige zeci de mii de euro pe saptamana si dupa aia se mai dau si nemultumiti de manager. O lume de rahat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează