FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Mihăiţă Pleşan: "Doar jucînd cu sufletul putem să-i batem pe mureşeni şi să promovăm"

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 13:56

Mihăiţă Pleşan, 31 de ani, este îmbiat din nou să lase România pentru Rusia. Aşa cum a anunţat gsp.ro aseară, are două oferte de acolo, după ce-a evoluat cu succes pentru Volga Nijniy Novgorod.

Fotbalistul a mărturisit că vrea să se concentreze doar pe finalul de sezon la CSU Craiova, fiind supărat că pierde meciul de mîine cu ASA Tîrgu Mureş din cauza unei suspendări.

- Mihăiţă, cît de mult regreţi că nu joci contra mureşenilor?
- Îmi pare rău, dar n-am ce face. O să stau, totuşi, lîngă echipă, să fiu aproape de băieţi. Sper să batem şi să ne apropiem de promovare.

- Ce le vei transmite colegilor înainte de derby?
- Să joace cu sufletul. Doar astfel putem învinge. Şi cred că au realizat şi ei că fără să pună suflet la Craiova, nu se poate. Publicul simte cînd unul joacă astfel.

- Apropo de spectatori, cum crezi că va fi atmosfera la meci?
- Sper ca stadionul să fie plin, iar oamenii să împingă de la spate Universitatea. ASA ne-a pus probleme pînă acum, dar, cu fanii lîngă noi, care ard pentru fotbal şi pentru culorile alb-albastre, putem bate pe mureşeni.

- Tu ce faci, pleci în Rusia?
- Mai sînt trei meciuri de campionat, iubesc Craiova şi vreau să mă concentrez doar la munca de aici. Ce va fi apoi, vom vedea, din vară. Vreau să savurăm o promovare în Liga 1, gîndul mi-e doar la Craiova, momentan.


"Nu-l lăsăm pe Mihăiţă să plece. Avem nevoie de spiritul echipei, iar el este un fotbalist exponenţial pentru Universitatea"
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea

Citește și:

Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Nationala
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
Tudor Băluță poate ajunge la o forță din Superliga: „E de-al nostru. A fost membru în Peluza Nord”
Superliga
Tudor Băluță poate ajunge la o forță din Superliga: „E de-al nostru. A fost membru în Peluza Nord”
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (4)
machiavelliq
machiavelliq  •  28 Mai 2014, 09:07

Reporter: Pleci in Rusia? Plesan : Chiar daca am iubit Cs Mogosoaia Craiolguta de mic trebuie sa recunosc ca a fost visul meu de mic sa ajung sa joc in Rusia. E ceva normal, tata a fost in Partidul Comunist, mie-mi place vodka, in adolescenta ascultam in prostie Phoenix - In umbra marelui URSS, chiar am si un altar cu Putin in camera.

laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  28 Mai 2014, 08:33

plesan tine cu toate echipele din romania : dinamo, steaua, timisoara, rapid, etc

petrusm
petrusm  •  27 Mai 2014, 20:49

Plesan , o rusine de jucator.Se da pe doi lei ...CLONATI ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează