FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Aproape de tragedie » Alexandru Buziuc a fost implicat într-un grav accident rutier

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 17:05

Accident teribil în apropiere de localitatea Iliseşti! Un jucător din Liga 1 a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a lovit o căruţă.
Alexandru Buziuc, atacantul celor de la Gaz Metan şi al naţionalei de tineret, a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de sîmbătă spre duminică, anunţă cancan. După meciul echipei sale de la Piatra-Neamţ, jucătorul a plecat alături de prieteni spre Suceava, iar în dreptul localităţii Iliseşti maşina a lovit o căruţă. Toţi cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital şi se află în afara oricărui pericol.

”Are o fisură la o vertebră şi un hematom. Lucrurile s-au petrecut noaptea, Poliţia a întors chiar în mijlocul drumului o căruţă care nu circula regulamentar. Atelajul nu era semnalizat, nu avea nici o lumină. Nu au văzut şi au intrat in căruţă. Comunicăm cu el, este ok. E tînăr şi poate să treacă repede peste acest eveniment. Avem încredere că recuperarea va fi destul de rapidă. Am consultat medicii şi nu o să aibă voie să lovească mingea cu capul”, a spus Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan, conform sursei citate.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
gametable08
gametable08  •  29 Septembrie 2014, 18:02
Postat de bamse1901 pe 28 Septembrie 2014, 19:19

localitatea Ilisesti nu se afla intre Pt Neamt si Suceava ci intre Suceava si Gura Humorului, era el prin alte locuri decat ceea ce stiti

E beat jurnalistul mai e un articol pe gsp in care scrie ca RO-UNG e pe 11 septembrie..e dus..

bamse1901
bamse1901  •  28 Septembrie 2014, 19:19

localitatea Ilisesti nu se afla intre Pt Neamt si Suceava ci intre Suceava si Gura Humorului, era el prin alte locuri decat ceea ce stiti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close