INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Neymar şi-a ales favoriţii pentru Balonul de Aur » După surprize mari în votul brazilianului

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 23:16

Balonul de Aur este cel mai rîvnit premiu individual, iar în cursa pentru trofeu au rămas Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Manuel Neuer.

Neymar a votat din postura de căpitan al Braziliei şi a declarat că pe locul 1 l-a ales pe colegul său de la Barcelona, Lionel Messi.

Surprizele în votul brazilianului le reprezintă prezenţa pe locul doi a lui Cristiano Ronaldo, jucătorul rivalei Real Madrid şi a lui Javier Mascherano, colegul lui Neymar de la Barcelona, pe locul trei.

Neymar a preferat să-i voteze pe cei doi în detrimentul unui coleg de la naţionala Braziliei, ca David Luiz sau Thiago Silva.

Balonul de Aur se va decerna pe 13 ianuarie 2015 şi va fi oferit de FIFA şi revista France Football, după votul jurnaliştilor, al selecţionerilor şi al căpitanilor echipei naţionale.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  16 Decembrie 2014, 21:03

Cristiano Ronaldo - 3 BALOANE DE AUR !!!

legend31
legend31  •  16 Decembrie 2014, 10:43
Postat de rsalexander pe 16 Decembrie 2014, 00:15

Arata faptu' ca e un baiat integru care, fata de ceilalati capitani de la Real (care il pun tot timpu' pe Messi ultimu'), il pune pe Ronaldo unde-i este cu adevarat locu', pe 2.

anul asta tu chiar crezi ca merita cineva balonul decat ronaldo?..hai sa fim seriosi:))..cat despre vot..ai impresia ca messi l-a pus intre primii 3 pe ronaldo?:)) hai sa fim seriosi

rsalexander
rsalexander  •  16 Decembrie 2014, 00:15
Postat de andrei.33 pe 16 Decembrie 2014, 00:06

Ce vroiai sa voteze Neymar...lol...normal ca pe Messi. Faptul ca l-a pus pe Ronaldo pe 2 arata clar faptul ca Neymar considera ca portughezul trebuie sa castige.

Arata faptu' ca e un baiat integru care, fata de ceilalati capitani de la Real (care il pun tot timpu' pe Messi ultimu'), il pune pe Ronaldo unde-i este cu adevarat locu', pe 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează