FOTBAL  »  Superliga  »  EDIŢIA TIPĂRITĂ

Colaps complet la Petrolul? Situaţia a patru nume grele e pe muchie de cuţit!

Lucian Sinmartean
Lucian Sinmartean

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 11:37

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi scrie pe larg despre problemele financiare grave prin care trece Petrolul Ploieşti. Articolul poate fi citit şi pe plaforma Gazeta Digitală.

Gazeta detaliază situaţia a patru nume grele, care e pe muchie de cuţit:

- Alcenat. Haitianul şi-a exprimat ferm dorinţa de a părăsi Petrolul, nutrind un salariu superior şi la o formaţie cu pretenţii mai mari. Şi-a anunţat deja impresarul să discute transferul. Are variante în discuţie în Turcia, Spania şi Rusia. Contra l-ar dori la Getafe, iar Gâlcă la Steaua! E aproape imposibil să mai fie păstrat.

- Teixeira. Ar fi dorit de CSU Craiova, numai că oltenii se codesc să-i suporte salariul la nivelul de la Petrolul, circa 120.000 de euro. Portughezul de 34 de ani ar fi tentat să încerce o nouă experienţă în zona arabă, ploieştenii ar cere minimum 500.000 de euro ca să-l elibereze acum.

- Mustivar. Unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului, ar fi fost oricum pe lista despărţirilor, independent de situaţia delicată din prezent a clubului. Şi el a anunţat că ar prefera să se mute de la Ploieşti, iar impresarul i-ar fi propus deja o variantă în zona arabă.

- Pecanha. Portarul nu duce nici el lipsă de variante. "Are o propunere din Liga 1 şi încă una din Rusia", pretinde un apropiat al brazilianului. E însă unul dintre fotbaliştii pe care Petrolul ar fi dispus să facă un efort pentru a-l păstra chiar şi în condiţiile actuale.

Nu rata Gazeta de astăzi!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 01:41

asta e... unii scapa, altii... abia incep.))

bdgeorge
bdgeorge  •  18 Decembrie 2014, 20:15

cel mai tare ma enervat jegul de Geraldo.ieri declara nonsalant ca asta e a fost frumos dar ca ei sunt fotbalisti si ca fara bani nu joaca.corect sunt de acord cu el dar cand isi prelungea contractul tot el spunea ca nu e vb de bani ca publicul minunat ca atmosfera il fac sa continue..si mai ales cum a spus-o:a fost bine acum fiecare sa-si caute echipa si ce intarzieri au ei 1/2 de luna de salariu si PRIMA DE OBIECTIV asta nu e trecuta nicaieri e o promisiune ?dupa o jumatate de luna de intarziere tu jegule iti cauti echipa faci atmosfera negativa iti impingi colegii sa plece? pleaca mai rahat cu ochi si du-te invartindu-te mai era si idol..mereu am spus-o cu mercenari nu faci echipa

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  18 Decembrie 2014, 17:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

va bucura si pe voi un derbiu cu gheajna, ostropeni, berceni, clinceni sau voluntari, nu ? fc miorritza piperafc pasunea berceni, derbiul etapei ! :)) si va mai mirati dece sunteti ciuca batailor, in ioropa. mai bine cu uta, bihorul sau rapidul in b, decat cu prabusirea clinceni in a. vezi ca, in intelepciunea lui, romanul adevarat, nu cel din prelungirea ghencii, sectorul marean, zice ca cine sapa groapa altuia, cade singur in ea...sau, vezi vezi stalpul din ochiul tau, nu parul din ochiul altuia....sau, cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia...sau, nu mor caii cand vor ciubennii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează