FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL-STEAUA 0-1

Giedrius Arlauskis, reproşuri către fanii Stelei: "De ce ne înjură? Parcă am fi ultimii în Liga 1" » Anunţ de ultimă oră despre prelungirea contractului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:30

Portarul Stelei, Giedrius Arlauskis, e bucuros după victoria de la Piatra Neamţ, scor 1-0. Acesta se ia de suporterii campioanei României, fiind supărat de faptul că el şi colegii lui sînt înjuraţi. 

"A fost foarte important să luăm cele 3 puncte. Aţi văzut ce teren imposibil a fost. E bine, am luat punctele şi plecăm acasă mulţumiţi. Nu e nici o criză la Steaua, chiar dacă toată lumea a încercat să spună asta", a zis Arlauskis la DolceSport.

...despre excluderea lui Bourceanu: "Nu ştiu de ce a plecat Bourceanu, poate nu a fost nevoie de el, chiar nu ştiu".

...despre suporteri: "Trebuie să vină la stadion. În tur a fost altceva, acum nu mai e nimeni. Nu înţeleg de ce ne înjură aşa, de parcă am fi ultima clasată din Liga 1".

...despre prelungirea contractului: "E greu să mai rămîn la Steaua. Vreau să cîştigăm toate trofeele şi apoi putem vorbi. Dar repet, e greu se rămîn, vedem la sfîrşitul campionatului"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (33)
digei
digei  •  19 Martie 2015, 11:03
Postat de doriansky pe 19 Martie 2015, 08:00

STEAUA are suporteri prietene! .. si inca foarte, foarte multi! Dar aia vin (asa cum au facut-o si in trecut) pentru emblema, culorile si spiritul clubului infiintat in 1947! ..nu pentru fecesebeu' cu cerc pe post de emblema al unui puscariash creditor! pentru asa ceva n-ai cum sa pleci de-acasa si sate faci de ras numindu-te STELIST!!

Exact aia spuneam si eu...aia nu-s suporteri.Sint colectionari de embleme,timbre,etc Aaaaa,daca Becali pierdea la ruleta insemnele clubului atunci da,era motiv de suparare dar asa ce vina are aceasta echipa,aceeasi echipa ca cea de acum 6 luni si nu alta ca o armata neputincioasa pusa pe cersit bani le-a smuls emblema si cul;orile in Justitie ? Cand le-a dat Becali bani pe ele a fost bine ? Mai vor un rand de bani,nu a ajuns la toata generralimea ? Daca-s atat de capabili atunci sa faca rost de 20 milioane anual sa faca o echipa a Armatei ! Nu sint.Ei asta au urmarit,santajul.Ca era Becali,Ilie Nastase,Tudorel Stoica sau Hagi la fel ar fi facut,asta nu pricepeti voi.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Martie 2015, 09:08

Multumesc Arla ... pt paradele de aseara ... ne-au adus 3 puncte pretioase in clasament !

sexilian
sexilian  •  19 Martie 2015, 08:28

INTARATA-I DRACE

Vezi toate comentariile (33)
Comentează