FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 3-2

VIDEO Dezastru pentru Dinamo! Înfrîngere cu Pandurii, scor 2-3, și un absent important pentru derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 17:38

Situația la Dinamo este din ce în ce mai proastă. "Cîinii" au pierdut pentru a 4-a oară consecutiv pe terenul celor de la Pandurii. Gorjenii s-au impus la capătul unui meci foarte spectaculos, scor 3-2. Nicoară a deschis scorul în minutul 9, însă "cîinii" au întors scorul în doar 10 minute.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO

Marius Niculae (13) și Marius Alexe (19) au înscris pentru Dinamo, care la pauză a intrat în avantaj. Șandru a readus egalitatea pe tabelă din lovitură liberă, execuție la care Naumovski și-a respins mingea sub transversală.

Dan Nistor a adus victoria gazdelor în minutul 80. Pentru ca dezastru să fie complet pentru Dinamo, Nicolae Grigore a luat cartonaș roșu în minutul 90 și nu va putea juca împotriva Stelei.

Pandurii strînge 35 de puncte după acest meci și urcă pe locul 9, depărtîndu-se pentru un moment de zona retrogradării. Dinamo e pe 7, cu 41 de puncte, la egalitate cu Astra și Viitorul, care nu au jucat în această etapă.

Echipele de start:

Pandurii: Gliwa – Șandru, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovici – P. Anton (cpt), Mrzljak – M. Răduț, D. Nistor, V. Nicoară – M. Roman

Rezerve: Mingote – Elton, Eric, Pițian, Buleică, Grecu, Shalaj

Dinamo: Naumovski – Fai, A. Marc, Nedelcearu, Serginho – M. Cristescu, N. Grigore – C. Matei, M. Alexe, Grozav – M. Niculae (cpt) 

Rezerve: T. Marc – S. Filip, Durimel, I. Șerban, V. Lazăr, Gavrilă, Bilinski

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (681)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Aprilie 2015, 00:08
Postat de zecs93 pe 29 Aprilie 2015, 00:02

***

Du-te ba dispratule care iti petreci 24 din 24 hrs aiurind pe aici cudinamo al tau cu tot . Dinamo s-a dezintegrat de tot . Dinamo nu mai exista decit pe hirtie . Asa zisul derbi e o parodie de prost gust . Dinamo a continuat sa cada din rau in mai rau de ani buni de zile . Acum s-a prabusit de tot . Noroc ca am terminat turul pe doi ca acum ne duceam direct in B !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Aprilie 2015, 00:20
Postat de zecs93 pe 29 Aprilie 2015, 00:10

sydeny mai usor cu arogantele astea de american subnutrit, eu spre deosebire de tine, apar clubu asta, vad ca comentezi cu sigla lui real madrid, atunci comenteaza la spanioli si lasa-ne pe noi in durerea noastra ca avem de reconstruit dinamo de la radacini ( mai pe intelestu vostru, de la 0 ) !!!

Hai dai cu hei rupul pe net . Lasa-ma ba in pace ca a disparut flota aeriana si flota navala a Romaniei si nu s-a prabusit Romania chiar daca acum depinde numei de Capitalul strain devenind o piata de desfacere pentru tzarile puternice din Vestul si Centrul Europei darami-te dinamo !!

randoom_._
randoom_._  •  29 Aprilie 2015, 01:16
Postat de bvd_magheru pe 29 Aprilie 2015, 01:12

Nici daca castigati la Iasi nu aveti mai mult de 40 % sanse sa va salvati . Imi asum ce am afirmat . Oricum SUCCES ! Am iesit . Pa !

hai sa fim seriosi,nu risca iasiul sa retrogradeze,pierzand cu rapidul. in cel mai rau caz,iasi face egal cu rapid.

Vezi toate comentariile (681)
Comentează