FOTBAL  »  Superliga  »  PENALIZARE 24 DE PUNCTE

EXCLUSIV FOTO Documentul care o poate "îngropa" pe CFR la TAS » Cum îşi poate apăra FRF decizia

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2015 15:41

Lui CFR Cluj i-au fost luate 24 de puncte în luna februarie de Comisia de Disciplină a FRF, în urma neachitării datoriilor către 5 jucători.

Datoriile către Vasile Maftei i-au costat pe ardeleni 8 puncte, în timp ce pentru Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora au însemnat cîte 4 puncte în minus fiecare.

FRF îşi poate apăra decizia de la Lausanne cu un document-surpriză, despre care Gazeta Sporturilor a informat azi în ediția tipărită!

La începutul anului, într-o adresă trimisă către Comisia de Etică şi Disciplină, preşedintele Iuliu Mureşan îşi lua angajamentul că obligaţiile financiare către foştii jucători vor fi îndeplinite după primirea banilor din drepturile TV. Ceea ce nu s-a întîmplat!

Contactat telefonic, Iuliu Mureşan, fostul preşedinte al lui CFR Cluj, n-a dorit să răspundă întrebărilor, invocînd că "eu nu mai dau interviuri".

Mai jos este prezentat documentul care ar putea atîrna decisiv în încercarea lui CFR Cluj de a-și mai recupera punctele:

 document1

document2

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (60)
mario_seppona
mario_seppona  •  13 Mai 2015, 16:33
Postat de bufnila pe 13 Mai 2015, 16:25

O astfel de logica arata cat de *** esti. Eu pot argumenta ca spre deosebire de julesteni, cei de la CFR nu au aruncat cu pungi cu urina pe oaspeti (nici cei de la PSG nu au scapat de botezul julestean), la tribuna I nu au suporteri care sa lanseze flegme tot meciul pe adversari, nu se comporta ca niste cocalari. Doar pe *** vezi un asemenea comportament suburban, doar de la suporterii care nu pot sa admita ca si echipa lor este un proiect comunist, si echipa lor a fost implicata in o multime de blaturi, si pe vremea lui Copos/Lucescu si inainte si acum. Frustarea cu care traiti nu face bine la sanatate.

si ma rog de unde stii ma tu ca acolo era urina? ai fost acolo? sau vorbesti din auzite? de unde stii ca nu era o ironie la pungile alea cu lichid galben din care tot beau stelistii pe vremea aia? ce va mai place sa vorbiti despre subiecte la care doar credeti ca stiti sau ca va pricepeti! dar.. na, fecesebistii "e buni" la toate!

mario_seppona
mario_seppona  •  13 Mai 2015, 16:51
Postat de randoom_._ pe 13 Mai 2015, 16:41

"satenii din razgard" cum le spui tu dpdv al coef urfa stau mai bine decat toate celalte echipe din Romania(in afara de Steaua) la un loc. wtf? astia au urcat cel mai repede in clasamentul coef. din istoria europei. de nicaieri,pe locul 60 si ceva. pai numai intr-un sezon au facut tot atatea puncte cat rapid si dinamo in ultimii 10 ani la un loc. nici Steaua nu a facut atatea puncte cate au facut ei in sezonul 2013/2014. wtf? tu chiar ca esti ***. plus ca,cu toate astea,Steaua a avut ghinion la razgard acasa ca a a primit gol in minutul 90 si a pierdut la penaltyuri. adica nu a fost ca la voi cand aia va eliminau lejer in timp regulamentar. aici chiar a fost ghinion.

ratarea calificarii in grupe sezonul trecut, nu e ghinion pretenas! e definitia prostiei! mai da mi un exemplu in care o echipa s a calificat la penalty uri avand in poarta un jucator de camp! sa va fie nodul in gat si mai mare jucatorul ala de camp era roman! si dinamovist pe deasupra!

scandautor
scandautor  •  13 Mai 2015, 16:35
Postat de randoom_._ pe 13 Mai 2015, 16:31

corect,dinamo este cea mai corupta echipa din lume(nu numai din europa). la un calcul simplu,dinamo castiga,campionatul sau termina pe loc de europa dar erau eliminati de pescari de fiecare data in preliminarii. *** sa castigi lejer campionatul si dupa sa te elimine pescari in preliminarii? este evident ca doar prin blaturi. dinamo aka rusinea lumii strikes back.

Stai flexata, ca si satenii din Razgrad dau la peste.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează