FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce urmează dacă vor retrograda? Moraru face anunțul în premieră: "Ăsta e planul"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 10:19

Rapid se află pe marginea prăpastiei în Liga 1 și stă la mîna rezultatelor pentru a se salva de la retrogradare. Valerii Moraru, patronul giuleștenilor, a pregătit deja un buget pentru sezonul viitor.

"Voi investi și dacă vom retrograda. Nu vrem să ne imaginăm o asemenea situație, dar am pregătit deja un plan B, care prevede revenirea în Liga 1.

Avem inclusiv o variantă de buget, de 1.500.000 de euro, deși data trecută cînd a promovat în Liga 1, Rapidul a avut un buget consistent de 2.700.000 de euro.

Poate că unii jucători vor pleca, dar ne vom reveni. Însă, repet, ne batem pentru a rămîne în primul eșalon și avem șansa noastră", a spus Valerii Moraru pentru Ziarul Ring.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (63)
legendavisinie
legendavisinie  •  19 Mai 2015, 11:30
Postat de dash.berlin pe 19 Mai 2015, 10:54

La revedere, va spunem la revedere...laaa reveeeedeeereeee...va spunem laaa revedeeeereee !

Rapid va avea intotdeauna suporteri si galerie, indiferent de liga in care joaca. Spne-ne si noua cum e sa sustii fcsb, o clona care foloseste o emblema plagiata.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  19 Mai 2015, 12:12
Postat de dash.berlin pe 19 Mai 2015, 10:54

La revedere, va spunem la revedere...laaa reveeeedeeereeee...va spunem laaa revedeeeereee !

Mulțumim. La revedere, noi vom fi acolo, ca de obicei. Voi?

legendavisinie
legendavisinie  •  19 Mai 2015, 12:09
Postat de karpov.anatoli pe 19 Mai 2015, 12:02

Asta cu banul public asa este. Guvernuuu'! Se aude? Dar se aude, măi? chiar v-ati rezolvat toate problemele in comunitate? Si nu mai aveți pe ce cheltui banii? Nu am auzit de sport pentru contribuabili. Nu am auzit de ajutorarea bolnavilor care au nevoie de tratament peste acoperirea CNAS. Nu am auzit de multe. Insa noi toti plătim salariile unor fotbaliști străini!?! Alo, Guvernu'! ...bleah...

Fraieri sunt locuitorii din orasele si, mai nou, comunele care finanteaza echipe de fotbal din bugetul local. In loc sa construieasca un spital sau sa le faca drumuri etc, prefera sa dea bani pentru cluburi fantoma.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează