FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură pentru MApN! Previziune sumbră: "Stadionul Ghencea se va dărîma" » Provocare pentru Tudorel Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 15:24

Președintele de imagine al Stelei îi avertizează pe suporterii care vor să înființeze o nouă echipă cu privire la aspectul financiar. Helmuth Duckadam îi lansează și o provocare lui Tudorel Stoica și face o previziune sumbră despre stadionul Ghencea. 

"Nu ai cum să te organizezi așa, la o echipa ca Steaua trebuie să o iei de jos, cu o echipă mică, iar apoi să ajungi în Liga I. Ca să ajungi în prima ligă îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să ții echipa. Îți trebuie și infrastructură, terenuri de antrenament, stadion.

Uitați-vă că sînt oameni de afaceri în România cu foarte mulți bani care nu mai bagă bani în fotbal pentru că aici se pierd bani. Mi se pare o idee aruncată în piață să facă valuri asta cu echipa nouă.

Ei nu s-au mulțumit cu ce au avut, aproape 1 milion de euro pe an, au deschis cutia Pandorei și nu mai știu cum sa o închidă. În 2-3 ani stadionul se va dărîma, se va degrada și nu va mai avea nici un sens dacă nu joacă nimeni acolo.

Dacă Tudorel Stoica vrea să cumpere 200 de acțiuni la noua echipă cumpăr și eu 200 de actiuni. Spun asta mai în glumă mai în serios. Eu dau 10.000 de euro. Dar să vină cu dovada că a dat banii ăștia", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (31)
10152822233772765
Lucian Menciu  •  21 Mai 2015, 00:18
Postat de Nedelcu Dan pe 20 Mai 2015, 20:38

Da, Stadionul Ghencea s-ar putea sa fie demolat in cazul in care nu va exista un plan bun de modernizare. Ce uita sa spuna servitorul ciobanului este faptul ca, asemeni stadioanelor Giulesti si Dinamo, demolarea va face loc altor stadioane moderne care sa fie folosite ca baze de pregatire ale acelor nationale care vor evolua in faza grupelor de la Euro 2020 in Bucuresti. Iar un stadion modern isi gaseste repede o intrebuintare...un concert, un meci demonstrativ, o lansare de candidatura, etc. N-are sens ca Ducadam sa plinga la mormint strain, dar il cred ca va cumpara actiuni la un nou club...il va obliga stapinul s-o faca!

Nedelcu Dan nu e chiar asa , nimeni nu modernizeaza Ghencea doar pentru 2 meciuri la Euro 2020 , Dukadam are dreptate , Ghencea in 2-3 ani va fi o ruina , iar cei care cred ca pot face o noua echipa nu are habar despre ce vorbeste , sa se uite in jur cum echipe mari sunt in pas de faliment si nimeni nu se ingramadeste sa investeasca , e pacat ca sa ajuns aici , si mai ales ca suporterii nu vor sa fie realisti ca Steaua fara Becali inseamna disparitie la momentul actual , iar generalii nu vor altceva decat banii echipei de fotbal si a lui Becali pentru a salva alte sectii sportive aflate la un pas de faliment , sa verifice cine nu crede cate sectii sportive mai exista la Steaua acum si cate erau acum 5 ani , dar asa e la noi , cand ceva merge bine se gaseste cineva sa strice iar prostimea e usor de manipulat ....

cosminb84
cosminb84  •  20 Mai 2015, 17:05

care 10 mii de euro ca tu esti un tarantoc,nu ai bani sa bei o apa plata,ti-ai vandut manusile pe cateva sute de dolari ca sa ai de un salam in state.daca nu il pupi in f u n d pe cioban nu iti mai dai malai...lasa aburerile de 2 bani ....

titelb
titelb  •  20 Mai 2015, 16:54
Postat de craz1est pe 20 Mai 2015, 16:34

Duckadam a inceput sa bage strambe acum si mai e si arogant.... Pai stie el cum arata 10.000 de euro, ca daca-i pun in brate nu stie cum sa-i numere. *** ! :)) A ajuns *** oierului si pentru o naveta de bere saptamanala si bilete RATB isi da in petic cu adevaratii suporteri ai Stelei. Declaratiile astea se potriveau mai bine lui Argaseala.

Ai dreptate, sunt bani multi, salariile la Dinamo pe o luna de zile. Pentru altii sunt putini.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează