FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

VIDEO Se decide titlul la TAS? ASA vrea 3-0 împotriva Astrei! Faza incriminată de ardeleni

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 23:49

Liga 1 ar putea ajunge din nou la TAS, după ce ASA Tg. Mureș a depus o contestație la finalul meciului cu Astra, 1-3.

Mureșenii susțin că și Junior Morais a luat cartonaș roșu la bătaia generală din minutul 86. Oficialii ardelenilor susțin că fundașul stînga a fost și el eliminat, doar că n-a mai ieșit de pe teren. De aceea, formația lui Liviu Ciobotariu a depus memoriu și ar dori să cîștige la ”masa verde” partida.

Click aici pentru VIDEO!

”Nu-mi aduc aminte, eu nu știu nimic”, a spus Morais în momentul în care a fost întrebat de incident. Reluările TV le dau dreptate mureșenilor, Colțescu arătîndu-i clar cartonașul roșu fundașului Astrei.

Jucătorii lui ASA au rămas în parcarea stadionului ”Marin Anastasovici” după finalul meciului, unde au urmărit înregistrarea cu faza în cauza. Narcis Răducan, președintele clubului, susține: ”Trebuie să se aplice regulamentul: Astra să piardă cu 3-0”.

PrecedentUL nu le dĂ dreptate

Un incident asemănător s-a întîmplat și la mondialul din 2006, la Croația - Australia 2-2, cînd Simunici a fost eliminat de Graham Poll abia după ce a văzut al treilea cartonaș galben (61, 90, 90+3). Singurul care a avut de suferit din cauza acestei erori a fost arbitrul, care a fost trimis acasă. Rezultatul partidei a rămas în picioare. (VIDEO)

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (332)
972773559421718
Nicu Nae  •  25 Mai 2015, 00:24

La cat a furat ASA pana acum si cat de mult a fost ajutata de arbitrii mai vor si 3-0 la masa verde???? Sa le fie rusine. Oricum o sa *** acadeaua pentru ca arbitrul Coltescu nu a trecut rosu lui MORAES in raportul de joc. Ura si la gara pentru ca tot STEAUA este campioana. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulix73
iulix73  •  25 Mai 2015, 00:54

Ce va mai place shaorma ... Atata timp cat Coltescu nu-l are trecut pe Morais cu cartonas rosu , cei de la ASA pot merge si la Papa de la Roma ca nu rezolva nimic ! P.S. Intrebat , dupa meci , Coltescu a spus ca nu ia aratat lui Morais cartonasul rosu ! Ca la tv sa vazut altceva ... " scripta manet verba volat " !

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  25 Mai 2015, 09:11
Postat de mdeah pe 25 Mai 2015, 09:08

Daca sunt dovezi se vor face anchete nu? Mi se pare ca amesteci prea mult politica cu fotbalul, daca se sa o iei asa si CS U CRAIOVA a amestecat ft. mult politicul cu fotbalul. Olguta Vasilescu din ce partid e? Finantarea echipei de cine este asigurata? Ca regula generala NU AR MAI TREBUI SA FIE FINANTATE ECHIPE din banii nostri! Daca vrea primarul echipa, sa aduca de la mama lui de acasa, nu din taxele platite de noi. Sau sa se faca o optiune ca o parte din salariu sa o donezi fotbalului, si in felul acesta fiecare alege ce face cu banii lui!

Si la Craiova a fost la fel . Au dezafiliat ilegal U Craiova, invocand un argument mincinos ( ca au dat FRF in judecata in civil, fapt total neadevarat) si au infiintat o clona. La Targu Mures este si mai grav AU CUMPARAT DIN BANII PUBLICI UN LOC IN LIGA aII a . Asa ceva nu a mai existat in Europa, ca un partid politic sa cumpere din banii publici un loc in liga a IIa de fotbal.

Vezi toate comentariile (332)
Comentează