FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

N'Doye le răspunde steliștilor în stilul caracteristic după ce aceștia l-au ironizat: "Eram praf! Am rîs de am zis că mor"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 14:46

După ce Steaua a cîștigat campionatul, în fața celor de la ASA, steliștii l-au ironizat pe Ousmane N'Doye.

Jucătorii de la Steaua l-au imitat pe senegalez pe aeroport și au cîntat melodia "Avioane de hîrtie", pe care N'Doye a fredonat-o după o victorie a mureșenilor.

Senegalezul spune că s-a distrat cînd i-a văzut pe steliști ironizîndu-l.

"Frate, îți jur, eram praf acasă. A fost fain, fain rău. Mă bucur, eram mort. Am rîs de am zis că mor. M-am tăvălit pe jos.

Și mie îmi place să fac caterincă. Varela e prietenul meu. Ce ironie? E caterincă. Și cînd l-am văzut pe Raul mi-a plăcut.

Deja toată lumea știe melodia asta, cu "Avioare de hîrtie". Andra ar trebui să-mi dea drepturi de autor, însă nu cer nimic,  pentru că ea și Măruță sînt prietenii mei.

Deja pe toate stadioanele este melodia asta. Unde merg eu să joc o pun toți la difuzoare. Și la Astra au băgat-o. Un prieten mi-a spus că soția lui nu se uită la fotbal, însă mereu așteaptă finalul jocurilor pentru a asculta declarațiile mele", a spus N'Doye pentru Cancan.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (60)
cainelup
cainelup  •  02 Iunie 2015, 15:27
Postat de stelistulbrasov pe 02 Iunie 2015, 15:21

Asa e,esti pacaliciul campionatului Ousmane....Am inteles ca acum de la aeroportul din Tg.Mures zboara decat avioane de hartie....

"zboara decat avioane de hartie" - decat analfabet fecesebist, mai bine senegalez bogat.

danms
danms  •  02 Iunie 2015, 15:25
Postat de stelistulbrasov pe 02 Iunie 2015, 15:21

Asa e,esti pacaliciul campionatului Ousmane....Am inteles ca acum de la aeroportul din Tg.Mures zboara decat avioane de hartie....

Iar tu, cu faulturile tale la gleznele gramaticii, ești DECÂT păcăliciul site-ului !!! :):):)

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  02 Iunie 2015, 15:24

uite un om plin de umor.....

Vezi toate comentariile (60)
Comentează