FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV GALERIE FOTO Aici îşi va juca Viitorul meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor » Imagini cu arena construită de Gică Hagi

FOTO: Vlad Nedelea +11   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2015 21:11

După mai mulţi ani petrecuţi pe alte stadioane, Viitorul se întoarce începînd din sezonul viitor acasă, la Ovidiu. 

Echipa lui Hagi îşi va juca meciurile de pe teren propriu în micuţul orăşel de lîngă Constanţa, pe o arenă cochetă, proaspăt construită. 

Acolo, "Regele" construieşte de zori un stadion demn de prima ligă. Acum, a ajuns la o capacitate de peste 5000 de locuri, însă pînă la începutul sezonului va mai monta probabil o peluză pentru a depăși 7000 de locuri, atît cît este minimul necesar pentru jocurile de Liga 1. 

GSP.Ro îţi oferă primele imagini cu arena pe care Viitorul îşi va juca meciurile de pe teren propriu. (GALERIE FOTO)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
zecs93
zecs93  •  06 Iunie 2015, 22:46
Postat de valiza.epo pe 06 Iunie 2015, 22:31

5.000 de locuri pentru zece suporteri?!?

si aia parintii fotbalistilor din primu 11 :)))))) daca tot vroia sa faca ceva gica ca sa fie plin meci de meci stadionu din ovidiu trebuia sa aiba doar 4 scaune :)))))))

kilimanjaro
kilimanjaro  •  07 Iunie 2015, 08:30

Cica a construit din banii lui :)))))))))))))))))) A contruits din banii furati prin blaturi si daca DNA intra in el, vor descoperii mari fraude si o imensa spalare de bani cu aceasta ”investitie”. O sa-i vina si lui randul, nicio problema. Nu va scapa de mana legii. Avem nevoie doar de un procuror cinstit si ”regele” lui peste prajit isi va faec echipa la Jilava.

faxx
faxx  •  07 Iunie 2015, 00:53

totusi e de apreciat ... daca a fost construit din banii lui ... hagi si pazskany sunt singurii care au construit stadion pe banii lor nu ca gheorghe puscarie de la fcsb care vrea sa joace pe banii altora (armata + bucurestenii care au platit national arena)

Vezi toate comentariile (43)
Comentează