FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transfer reușit de Dinamo » "Cînii" au adus un jucător care a evoluat în Eredivisie! Prima reacție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2015 10:57

Dinamo se află în cantonament la Brașov, iar singurele noutăți din lotul lui Mircea Rednic sînt mai mulți juniori.

UPDATE 20:00

A semnat! Olandezul Ricky van Haaren s-a înțeles cu șefii clubului și a semnat pe doi ani. 

„Este un pas important în cariera mea. Sper să confirm încrederea tuturor dinamoviștilor. Am remarcat pe site-ul clubului că Dinamo are suporteri fantastici. M-au impresionat coregrafiile fanilor, numai la Feyenoord am mai văzut așa ceva. Sînt de câteva ore în România, am văzut stadionul, statuia lui Cătălin Hîldan...

Sînt convins că mă voi adapta foarte repede la Dinamo”, a declarat Ricky van Haaren pentru site-ul oficial al clubului din "Ștefan cel Mare".

Știrea inițială:

Oficialii dinamoviști vor să întărească echipa cu olandezul Ricky van Haaren, anunță DigiSport.

 Surse GSP.ro susțin că acesta va semna un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Mijlocașul central de 23 de ani vine din postura de jucător liber de contract și mai evoluat la Feyenoord, VVV Venlo, ADO Den Haag şi FC Dordrecht. Cu ultima a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat.

În plus, Van Haaren este obișnut al naționalei Olandei, jucînd la toate echipele de juniori, U17, U18, U19, U20 şi U21.

400.000 €este cota lui van Haaren

În ultimul sezon, Van Haaren a jucat 26 de meciuri pentru Dordrecht și a marcat de trei ori. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (102)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Iunie 2015, 20:26

Wellcome Ricky van Haaren ! Forza Dinamo !

zidane92
zidane92  •  17 Iunie 2015, 20:00
Postat de Ticu Ursache pe 17 Iunie 2015, 18:49

Conform noului regulament, privind transferurile jucatorilor straini, olandezul mentionat este in echipa nationala a tarii sale? Sunt sigur ca in continuare, trecand si de 70 de ani varsta medie, nationala de aur poate invinge orce nationala de acum si viitorii 20 de ani... Nu exista marketing in acesta afacere numita fotbal in romania. Se sta cu mana intinsa la televiziuni pentru a putea respira. Pana cand nu vor reaparea oameni ca Topescu, capabili sa puna in valoare fenomenul fotbalul romanesc este doar un obiect de terfelire si batjocora. Principiile sanatoase, aprecierea corecta a valorilor, bucuria si entuziasmul redate de fenomen vor fi principiile cresterii valorii fotbalului romanesc. Cat timp stadioanele sunt mici si tribunele goale nu exista valoare!

E vorba de jucatori extracomunitari ca nu au voie decat oameni cu 3 selectii in ultimul an,Olanda si Romania sunt 2 tari membre Ue nu ai cum sa restrictionezi dreptul la munca in comunitatea europeana a cetatenilor comunitari,mai informeaza-te!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iunie 2015, 16:25
Postat de unico_biancorossi pe 17 Iunie 2015, 15:26

cpt.ahab • 17 Iunie 2015, 13:30___ te inseli Capitane, de data asta. in plus, in cateva zile, in afara lui kronaveter, saba si van persie acesta.) o sa mai vina inca 5 jucatori noi, 3 fiind din europa comunitara - 1 atacant si alti 2 mijlocasi !!! (aduce Puriul la mijlocasi, nu gluma... din care unul are origini marocane si evolueaza tot in Eredivisie, cred ca la Roda JK. al 4-lea este cerniauskas, care va da un rasp[uns final pana vineri, conform gazetei centrale de sport din lituania, si al 5-lea este un stoper african, inca nu stiu cine este avut in vedere, cineva mi-a spus ca ar putea fi un fot component al penultimei campioane a africii. vama si puriul dau multe piste fal;se la presa, tocmai pentru a nu se divulga cu cine discuta clubul, in mod real. tocmai de aceea, eu cred ca nu e vb de cerniauskas, ci de alt portar. de cerniauskas a vorbit si media, deci e posibil sa fie pista falsa. acest olandez are referinte foarte bune, calitatea principala este pasa foarte precisa, si sutul foarte puternic si cadrat, sunt caracteristici ce pot fi remarcate pe goal.com. i se spune tancul, fiindca este foarte rezistent si ara terenul la mijloc. fost component al nationalelor U 17, U 19 si U 21, cu 39 m, 5 goluri si 11 assisturi. nu cred ca se puteau lauda cristescu, grigore sau israelianul ala cu asa cifre, la doar 23 de ani.

Nu m-am referit la calitatea lui, ci la faptul ca deja e al treilea care ni se plimba pe la nas si pana acum nu s-a concretizat nimic. Cu cat se tergiverseaza lucrurile, cu atat mai rau. Se pierde si din pregatire, dar putem ramane si fara ei. Adicatelea, sa ne chinuim tot cu Fai, Matei si mai stiu eu cine.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează