FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Revenire de marcă la Dinamo! Noutățile de azi din cantonamentul "cîinilor"

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 20:02

Bojan Brac, portarul care în trecut a evoluat şi la CS "U" Craiova, a ajuns în cantonamentul lui Dinamo din Italia.

Aşa cum GSP.ro a anunţat în exclusivitate încă de marţi, goalkeeper-ul de 26 de ani va fi în probe la formaţia din Ştefan cel Mare.

Alături de Brac în Italia a ajuns şi Vali Lazăr, revenit la antrenamentele echipei pregătite de Mircea Rednic. Acesta fusese inițial anunțat că nu mai intră în vederile tehnicianului, dar ulterior s-a revenit asupra deciziei și Lazăr a fost reprimit.

Cu lotul roș-albilor s-a pregătit și un portar italian de 19 ani din liga a patra, Mauro, dar se pare că acesta nu va rămîne.

Dinamoviștii sînt aproape de a mai da o lovitură pe piața transferurilor, Miha Mevlja, (Detalii AICI), dar au dat și două rateuri: au picat mutările lui Kronaveter (Detalii AICI) și Idan Vered (Detalii AICI).

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (99)
fcbt.
fcbt.  •  26 Iunie 2015, 00:11
Postat de zecs93 pe 26 Iunie 2015, 00:08

Moldovene veziti de hambaru tau de echipa ca va scot georgienii aia plouati din Europa League, daca din noi a mai ramas schelalaitu din tine ce *** a mai ramas ?? *** din nas !!!

ho mai potaie ca iti cad purici de pe tine de la nervi, stai potol si latra la luna incontinuare, nu prezentati pentru nimeni interes. Eu doar am tras cu gura un semnal de alarma, ati ajuns rau de tot daca si Lazar e ''transfer de marca'' ( bineinteles cu ghilimele de rigoare).

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Iunie 2015, 21:36

Brac are nume predestinat pentru Dinamo!

babahuda
babahuda  •  25 Iunie 2015, 20:56

liga a 2-a austriaca dar de anul asta anul trecut era in liga a 3- a nu au nici un meci jucat in liga a 2-a austriaca ...

Vezi toate comentariile (99)
Comentează