INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ce surpriză pentru Tănase pe aeroport! A primit o ofertă în direct: "Erai pe lista lor" » Fani din Anglia și Egipt l-au recunoscut

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 14:42

Cristi Tănase a plecat spre China unde va semna cu Tianjin Teda. În aeroport mijlocașul a fost asaltat de fani pentru poze.

"Dodel" a avut și o surpriză din partea unui fan din Anglia, care nu l-a uitat după meciurile cu Liverpool și Chelsea.

"Mie nu-mi place fotbalul, dar pe el îl cunosc! Toți prietenii mei din Anglia, românii, îl iubesc și cred că e grozav!", a spus acesta conform Digi.

Imediat, un alt fan a venit la Cristi, de această dată acesta era egiptean. I-a transmis că e bun prieten cu președintele de la Zamalek (cel mai important club din Egipt).

"Dacă mai aveai puțină răbdare ai fi ajuns acolo, erai pe lista lor!", i-a spus acesta.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
saviola2_8
saviola2_8  •  05 Iulie 2015, 16:04

multumim TANASE pentru devotament, n-ai fost un mare jucator asa cum voiai unii sau cum credeau ei cand ai venit dar ti-ai facut datoria atat cat ai putut tu. Eu unul iti multumesc pentru golurile impotriva defunctei dinamo dar si a actualei srl=ul lui negoita nu stiu exact cum se numeste. Mult succes in CHina, TASE,.

mal.
mal.  •  05 Iulie 2015, 17:32

Mare ți-e grădina, Doamne! Poate nu ați văzut că mai era acolo un fan din Mozambic, căsătorit cu o doamnă din Suedia, verișoara unui magnat din Bangladesh, care avea o fiică la Roma căsătorită cu un miliardar din Malayesia, prieten cu președintele unui club din Taiwan. Acesta din urmă i-a transmis lui dodel că, dacă mai avea răbdare, primea un contract... Știre de tot râsul! Frumos dumunica la emisiunile umoristice ale Gazetei! Lipsesc Daniela Crudu, Țociu și Palade! Comici vestiți, aia sunteți!

brancusi
brancusi  •  05 Iulie 2015, 16:07

Articolul e incomplet: intai l-a intalnit pe Rod Stewart,care dupa ce i-a cerut un autograf l-a rugat sa semneze cu Celtic,ca ii plateste el transferul;intre timp a aparut si Shakira,ca mergea la acelasi festival,si a inceput sa se certe cu britanicul fiindca o mandatase Pique sa-l aduca pe Dodel la Barca.Situatia ar fi degenerat daca nu aparea salvator Jet Li,venit special ca garda de corp pentru Dodel,ca sa ajunga in siguranta la puternica echipa din Tianjin.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close