INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILSAMI - LUDOGOREȚ 2-1 (ÎN TUR 1-0)

Coșmarul e OUT din Europa! Surpriză uriașă: Milsami, echipa lui Surdu, i-a scăpat pe steliști de Ludogoreț!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 19:52

Steaua a scăpat de unul dintre cei mai dificili adversari pe care îi putea întîlni în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Ludogoreț, a fost eliminată de Milsami Orhei în turul doi preliminar.

Bulgarii care au oprit-o pe Steaua anul trecut din drumul spre grupele Champions League au fost scoși din Europa de echipa lui Romeo Surdu, absent la partida retur. După un 1-0 neașteptat la Razgrad, moldovenii au recidivat pe teren propriu, impunîndu-se cu 2-1.

Wanderson deschisese scorul în minutul 25, însă gazdele au revenit imediat pe tabelă prin Andronic, după o pasă a lui Cristi Bud. Deși au evoluat în inferioritate numerică pentru ultimele 17 minute, Cojocari fiind eliminat, moldovenii au mai punctat prin Racu cu un minut înainte de final.

Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț, în timp ce Prepeliță a fost schimbat în minutul 63. La Milsami, Bud a fost înlocuit în minutul 87.

Milsami profită de statutul de cap de serie al lui Ludogoreț, iar în turul trei preliminar va evolua în fața unui adversar facil, învingătoarea dintre Skenderbeu și Crusaders. Moldovenii pot întîlni Steaua în play-off.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (93)
randoom_._
randoom_._  •  21 Iulie 2015, 20:58

pai la ludogorets,salariile sunt triple fatza de Steaua. bugetul,tot triplu. doar nu pe degeaba au facut 16 puncte in grupele e.l. si a eliminat lazio in optimi cu 5-0. dar,o data ce au pus dinamovistii ochii pe tine si te simpatizeaza,te poti astepta numai la umilinte si rusini. la fel cum se intampla acuma cu ludogorets.

theodosius
theodosius  •  21 Iulie 2015, 20:52

Ludogorets s-a calificat in dauna Stelei datorita norocului. Steaua a ratat penalty la Bucuresti. Iar in Bulgaria a primit gol in minutul 87 sau 88. Apoi, la penalty, sa vina un jucator de camp si sa apere 2 penalty-uri, asta se intampla odata la 50 de ani. S-a intamplat sa fie Steaua, asta este. Nu a murit nimeni, Steaua merge mai departe. Felicitari lui Milsami, sa nu uitam asta. E o mare victorie pentru fotbalul din Moldova.

randoom_._
randoom_._  •  21 Iulie 2015, 20:49
Postat de valachorum pe 21 Iulie 2015, 20:44

Echipa inventata de presa din Romania. Daca nu era episodul cu Steaua nu se stia de Ludogoret. Doar prin penibilitatea Stelei se va mai aduce aminte de ea.

nu-i chiar asa. au facut 16 puncte intr-o grupa de e.l. si au eliminat lazio prin optimile e.l. in sezonul 2013-2014,inainte sa intalneasca Steaua. am avut noi ghinion ca ne-a lucrat uefa si ne-a bagatpe gat o echipa ce a fost cap de serie cu 2 ore inainte de tragerea la sorti. o echipa ce a fost cap de serie in playofful ucl nu are cum sa fie slaba. problema este ca ludogorets a fost sustinuta de dinamovisti si acuma toata rusinea s-a dus la ludogorets. decat sa fi eliminat in turul 2 ucl mai bine esti eliminat in playofful ucl de ludogorets.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează