FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - DINAMO 0-0

VIDEO Chin și noroc » "Cîinii" au scăpat cu șansă de primul eșec al sezonului, 0-0 cu CSMS Iași. Un dinamovist a luat nota 3!

Andrei Marc a făcut o partidă perfectă aseară pînă la faza penalty-ului, însă ratarea lui Golubovici l-a salvat
Andrei Marc a făcut o partidă perfectă aseară pînă la faza penalty-ului, însă ratarea lui Golubovici l-a salvat

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Moldovenii s-au jucat cu ocaziile și au ratat aseară și de la punctul cu var, Golubovici refuzînd ieșenilor o victorie logică, după ostilitățile din teren.

Rămasă fără trei piese importante după intermediara de la Botoșani, Viveiros, Mihalache și Țigănașu, care s-au accidentat, CSMS a intrat cu teamă în jocul contra lui Dinamo, moldovenii evoluînd mai mereu în jumătatea proprie.

Oaspeții nu s-au lăsat invitați să preia inițiativa, însă au demonstrat că au ajuns pe primul loc mai mult printr-o conjunctură, "cîinii" actuali fiind la ani-lumină de trupele ce-au scris istorie în roșu și alb.

Drept urmare, cele mai clare ocazii ale unui prim act lipsit de viteză și de culoare au aparţinut tot gazdelor: Golubovici a trimis în bară în minutul 11, iar Piccioni, în minutul 44, peste poartă, de la 6 metri.

Singura replică periculoasă a dinamoviștilor a apărut în minutul 31, cînd Gnohere, de la cîțiva metri, n-a fost în stare să înscrie cu capul. Lipsa de vigoare a bucureștenilor a dat curaj Iașiului, băieții lui Napoli lăsînd tracul la odihnă. Gazdele au preluat inițiativa în actul secund. Unul care a avut un sens unic, spre careul lui Cerniauskas.

Marc și Mevlja au știut însă cum să absoarbă presiunea ieșenilor, astfel că alb-albaștrii au avut o singură ocazie importantă, semnată de Grigorie în minutul 67. În minutul 90 putea să se scrie soarta partidei: Cerniauskas a scos providențial după reluarea cu capul a lui Golubovici, dar Marc, exact pînă la acea fază, l-a jenat în careu pe Ciucă.

Penalty, dar Golubovici a trimis peste bară! Dinamo, care n-a avut nici un șut spre poarta ieșenilor în repriza a doua, a plecat, astfel, cu un punct norocos din Copou.

Ce-a spus Napoli după meci:

  • "Sînt mulțumit de jocul băieților mei, am jucat cu prima clasată din România. Meritam să cîștigăm. Am pierdut două puncte"
  • "Echipa mea a dominat partida din primul pînă în ultimul moment. Dinamo n-a avut nici un șut periculos"
  • "Păcat că n-am cîștigat, însă n-avem cum să-l acuzăm pe Golubovici, asta a fost!"
  • "Nu cred că sîntem avantajați de faptul că întîlnim Astra după meciul cu Alkmaar"

"Iașiul a avut mai multă prospețime, cu două zile în plus de pregătire, dar bine că am luat un punct. Astra va avea meci greu cu Iașiul, noi unul cu Petrolul, sper să revenim pe locul 1 după etapa viitoare"
Vali Lazăr, mijlocaș Dinamo

"Noi am plecat spre Iași să cîștigăm toate punctele, însă nu s-a putut. Bine că a ratat Golubovici penalty-ul"
Andrei Tîrcoveanu, mijlocaș Dinamo

"Rednic știe că se fac eforturi foarte mari, vom mai aduce jucători. A fost cel mai slab joc din această toamnă"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Am dominat în totalitate, am avut ocazii rarisime şi cred că meritam victoria în această seară. E normal să-l încurajăm pe Golubovici. Cred că în meciurile viitoare vom înscrie. Probabil şi din cauza oboselii a ratat acel penalty. În afară de 20-25 de minute, noi am fost peste Dinamo"
Ștefan Grigorie, mijlocaș CSMS Iași

0 goluria primit Dinamo din faze fixe, capitol la care în ediția trecută ocupa ultimul loc

9 aniau trecut de la precedenta serie de 7 meciuri în startul sezonului fără eșec, în toamna lui 2006, în sezonul cîștigat de "cîini". Acum, sînt 3 victorii acasă și 4 remize în deplasare, atunci au fost 7 succese

11-1a fost raportul cornerelor în favoarea Iașiului

 Inbox:

  • Vojnovici n-a putut face deplasarea la Iași, a fost menajat de către Rednic după problemele medicale, sperîndu-se ca el să fie apt pentru meciul cu Petrolul.
  • Ionuț Voicu a fost iertat de către conducerea clubului după greșeala de la Botoșani (0-1), fiind introdus ca titular de către Napoli.
  • Țigănașu s-a accidentat la încălzire. L-a înlocuit Bosoi în banda stîngă, iar Cippioni a pătruns în primul 11.
  • Fai și-a desenat și el pe păr o dungă aurie, precum conaționalul său Feussi.

csms iasi dinamo 0 0

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 August 2015, 13:36

Ar juca si bizonul bine daca ar avea 3 mijlocasi in spate ca sa-l ajute. Dar cand Gavrila, Matei, Rotariu, Lazar nu misca nimic cum ati vre voi sa joace bizonul ?? adica cum va imaginati o faza - sa plece bizonul cu mingea la picior din propria jumatate, sa dribleze toata apararea si sa dea gol ? ibrahimovic daca era varf impins era la fel de inutil. Poate dribla 1-2 dar sigur se lovea de al 3lea. La Dinamo problema e cu fundasii de banda care nu sustin cum trebuie si in principal cu mijlocasii asa zisi de creatie - cei enumerati mai sus. Bizonul o sa joace bine cand va primi pasa buna si va avea cui sa dea pasa mai departe sau culoar de sut.

zidane92
zidane92  •  17 August 2015, 13:04
Postat de raducioiu80 pe 17 August 2015, 12:56

rednic si vama nu l au vrut inca de la inceput la echipa, poate mai tii minte declaratiile lor. nu inteleg ce vor sa demonstreze, ca ei au dreptate chiar si atunci cand n au? vor sa l scoata pe feussi tap ispasitor? ca nu inteleg atitudinea asta.... se plangea aseara ca n are atacant si ca trebuie sa se chinuie cu gnohere. pai cine i a dat ma fratilor drumu' lu' bilinski? tata din groapa?

Bilinski nu trebuia dat niciodata mai ales ca el spre deosebire de grozav,machado,elhamed si bunoza care nu trebuiau dati nici ei acceptase sa ramana si in conditiile astea! Apoi il dai pe bili si mai bine joci cu moldoveanu sau himcinschi nu tu aduci 2 maimute din jungla sahariana care nu au tangenta cu fotbalul 2 body-guarzi sa strice echipa, din cauza prostului de vama nu avem noi echipa acuma ce nu stiti voi e ca si boldrin si hamroun erau ca si veniti la dinamo si asta poate sa jure si pe biblie vama ca nu e asa e asa si prostul asta i-a zis la negoita ca nu sunt buni si nu sunt de dinamo ,ei pai va las eu acuma sa decideti cine e numarul 1 la astra cu budescu si numarul 1 la steaua prostii lui vama! Pe mine nu ma intereseaza rezultate din bulan ci jocul daca Dinamo si maimutele lui rednic mai face 2 meciuri d-astea trebuie dati afara si rednic si vama de urgenta si adus un antrenor capabil fara ranchiuna la adresa jucatorilor sa vina andone neaparat sau bonetti!

reddogsv
reddogsv  •  17 August 2015, 12:44

Pareri, pareri, pareri. Gunoier asta e cam greoi si cam atat dar Rednic nu prea are de ales, a si repetat asta de cateva ori. Cu cine sa ai macar forta in atac? Cu copilul ala de 16 ani? Sa-l improvizezi mereu ca atacant pe Caprioara care paseste ca o libelula? Gnohere va fi mereu rezerva dupa ce se va pune la punct Esommbe sau vor mai veni si altii.Asta e lotul cu astia jucam. In privinta lui Feussi sper sa nu aiba nimeni nimic cu el, dar uneori e cam aerian. Nasol e ca daca il schimba pe parcurs, trece Filip in aparare care s-a dovedit mai util la mijloc si nu mai contam deloc in atac. Daca nici in Rednic nu avem incredere, fata de inaintasii necalificati..........neinvinsi in 7 meciuri si am jucat cu ASA, Fcsb, Craiova, doar 2 goluri primite. Cu cap de ciment am luat 3 acasa doar de la Chiajna intr-un singur meci.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează