FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Situație halucinantă la o echipă de tradiție din România: "Mănîncă doi inși trei crenvurști!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 11:26

Președintele Cristian Munteanu nu vede cu ochi buni situaţia prin care trece fosta campioană a României.

"În acest moment, orele de viaţă ale echipei sînt numărate. Se număra în ore, nu în zile! Nu mai văd nici o soluţie, anunţul desfiinţării este iminent. Costurile sînt mari, ni se taie apa, ni se taie curentul, jucătorii sînt neplătiţi.

Eu le mulţumesc că vin şi se antrenează, vin pe banii lor. Sînt jucători care nu sînt din Galaţi şi se află în situaţia de a-şi cumpăra trei crenvurşti să-i mănînce în doi inşi. E o situație rușinoasă pentru un oraş aşa mare şi frumos ca Galaţiul", a declarat Babicu' pentru ziarul Viaţa Liberă din Galaţi.

Oțelul a pierdut în ultima etapă din Liga a 2-a, 2-3 cu ACS Berceni. După opt etape din Seria 1, galățenii au doar șase puncte, fiind pe locul 12 din 13 echipe.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (49)
thelegend.
thelegend.  •  11 Octombrie 2015, 16:57
Postat de us27mereusuperiori pe 11 Octombrie 2015, 12:04

Si la Dinamo este la fel. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov va scoate la licitație mâine 60 de apartamente ale lui Robert Negoiță, dar și peste 1.000 de locuri de parcare. un apartament cu două camere, de 64 de metri pătrați 20.500 euro, trei camere, cu o suprafață utilă de 86 de metri pătrați,26.500 euro.

In curand o sa-ti mananci propriu cremwusti ca bani nu o sa mai ai sa-ti cumperi de la magazin. Pfff si mai puteai face multe cu el, asta e, foamea e mare moncher.

para.para
para.para  •  11 Octombrie 2015, 16:02

Sa se desfiinteze o data si gata, ce atata paine de mancat pentru ghesepisti. Apropo, DNA-ul ala cand are de gand sa ancheteze acei 5 ani fantastici din fotbalul romanesc cand campioanele au fost inventate? Culmea coincidentei, doar in acei 5 ani, am avut cate 2 echipe in UCL. Nici inainte si nici dupa acei 5 ani fantastici, provincia nu a "jucat" nimic. Se stie ca datorita zgarceniei, Becali a fost dat la o parte ca nu vroia sa imparta nimic cu frf si nici cu lpf si uite asa au aparut peste noapte campioane care tot peste noapte au si disparut. In toata istoria fotbalului mondial nu a mai existat asemenea situatie, castigi campionatul si te desfiintezi.

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  11 Octombrie 2015, 13:17

In poza articolului este surprinsa redactia GSP

Vezi toate comentariile (49)
Comentează