FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Decizie de ultimă oră! Ioan Niculae, eliberat condiţionat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 17:47

Astra e foarte aproape să scape de toate problemele financiare. Patronul echipei giurgiuvene, Ioan Niculae, ar putea fi eliberat.

Judecătoria Găeşti a decis astăzi eliberarea condiţionată a omului de afaceri, după ce fusese condamnat pe 2 aprilie la doi ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Mită la PSD", anunţă adevărul.ro. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată de procurorii DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Comisia de Eliberări Condiţionate din penitenciarul Găeşti a trimis aseară Judecătoriei raportul în care se recomanda eliberarea miliadarului, informează aceeaşi sursă.

Ioan Niculae a scris cinci cărţi în perioada petrecută în arest şi datorită vîrstei sale, 61 de ani, sînt şanse foarte mari să fie eliberat foarte curînd.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  21 Octombrie 2015, 19:51

Mascarada aia "shaksperiana" cu Liviu Dragnea si citez " va rog sa va sculati in picioare sa tinem un moment de reculegere victimelor comunismului si mineriadelor " ramine epocala !!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  21 Octombrie 2015, 19:46

Pai dupa 26 de ani redeschide INALTA DOAMNA dosarul mineriada !! Procurorii vor sa termine ce au inceput . Rasturnarea guvernului . Liviu Dragnea transmite semnale in " eter" . Nu vrea sa mearga la bulau nici mort . Il ofera in schimb pe Ponta .

catalin_2704
catalin_2704  •  21 Octombrie 2015, 18:41

mita la psd...si il scapa ghici cine!??....psd..!!! trebuia sa il mai tiza putin,,,,cine stie ce Sadoveanu iese din el...5 CARTI!!???...ba da-o in masa..ca asta nu a citit 5 fragmente in viata lui.. cum sa scrie 5 carti!?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează