FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Steaua bifează primele transferuri: "Miercuri cred că semnăm"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 21:40

Doru Popadiuc este unul dintre cei 3 fotbaliști de la Ceahlăul pe care Steaua îi dorește. Ceilalți doi sînt Cătălin Ștefănescu și Sebastian Chitoșcă. 

Primul a dezvăluit că sînt șanse mari ca miercuri să se încheie discuțiile dintrre Ceahlăul și Steaua și cei 3 să semneze. 

"Nu vor fi probleme ca noi să semnăm, ne dorim să ajungem la un club de anvergura Stelei. Nu cred că există cineva care nu își dorește să ajungă la campioana României.

La început n-am crezut de acest interes. Dar am discutat cu cei de la club și ne-am dat seama că totul e real. În acest moment sînt discuții între cluburi.

Chiar dacă vom fi împrumutați, intrăm în circuitul echipei. Mîine cred că semnăm", a zis Doru Popadiu, mijlocașul de 20 de ani al celor de la Ceahlăul, pentru Fanatik.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Octombrie 2015, 00:16

Si sub camasa imi dadeam cu pudra DENIM . Bucurestencele deveneau salbatice.......https://www.youtube.com/watch?v=q75gREOjyFI

bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Octombrie 2015, 00:13
Postat de daniel_magheru pe 27 Octombrie 2015, 23:58

Ba, cand eu comentez voi, pai voi va puneti in genunchi si asculti.

Ba asa e . Asa eram imbracat . Bucurestencele dansau . Pe timpul meu toate bucurestencele erau romance ............https://www.youtube.com/watch?v=q75gREOjyFI

crotalie
crotalie  •  27 Octombrie 2015, 23:19

Avem incredere deplina adica si totala ca noii veniti se vor integra rapid in strategia aleasa si ca Mirel va putea sa-i utilizeze intr-un trident din care nu lipseste motoreta pe aripi pe care deja o cunoastem si stim. Doru Popadiuc va reprezenta marea surpriza, el fiind apreciat de specialisti pentru ca face foarte bine ambele faze si realizeaza perfect tranzitia negativa care este de multe ori deficitara la multe echipe care activeaza in campionatul intern. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează