INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - PSV EINDHOVEN 0-0

Și dacă iese Manchester? Dezamăgire la 10 ani de la dispariția lui Best: United e aproape de o nouă eliminare prematură

Schneiderlin (dreapta) ratează și el o ocazie mare // Foto: Reuters
Schneiderlin (dreapta) ratează și el o ocazie mare // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 00:00

"Diavolii" sînt încă pe locul 2, dar, în cazul în care ei nu cîștigă la Wolfsburg, iar PSV o bate acasă pe ȚSKA, nemții și olandezii se califică în "optimile" Ligii.

Zece ani au trecut de cînd George Best nu mai e printre noi. A fost eroul lui Man. United, iar miercuri, Old Trafford s-a luminat pentru el.

În minutul 7, 75.000 de fani au aprins torțele în memoria celui mai bun număr 7 din istoria "diavolilor". A dispărut la 59 de ani, dar va fi mereu în inimile suporterilor.

Manchester plînge acum după un Best și după o echipă adevărată. Cu Van Gaal pe bancă, United n-o poate învinge în două meciuri pe PSV (1-2 și 0-0) și riscă să rateze "optimile" Champions.

E pe locul 2 în grupă (8 puncte), în urma lui Wolfsburg (9p), și ultimul meci e chiar în Germania. Dacă nu cîștigă, iar Eindhoven (7p) trece de ȚSKA pe teren propriu, nemții și batavii rămîn în Ligă. Și englezii retrogradează în Europa League.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
pma77
pma77  •  28 Noiembrie 2015, 04:41

pai daca e prostul de van gaal antrenor :))

bdgeorge
bdgeorge  •  27 Noiembrie 2015, 16:30
Postat de blacksun_14 pe 27 Noiembrie 2015, 10:39

daca si cu parca facut de un papagal gesepist.Pana la urma united e pe 2, olandezii pe 3.Iar meciurile cu nemtii si rusii nu sunt jucate dinainte.Un articol de gunoi

ei zic daca in realitate SUNT ELIMINATI deja nu au nici o sansa sa bata in Germania iar PSV nu are cum sa se incurce de rusi...

cneius
cneius  •  27 Noiembrie 2015, 11:12

Nu numai United dar si Chelsea si Arsenal sint in acelasi pericol.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează