SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 33-35

Imagine fabuloasă! Reporterul GSP, Marian Ursescu, l-a lăsat mască pe un ziarist brazilian! Mesaj superb postat de acesta: "Am pierdut șirul de cîte ori s-a închinat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:20

Ziaristul brazilian Thierry Rafaela Gozzer a postat pe profilul său de Facebook o imagine cu Marian Ursescu, reporterul Gazetei Sporturilor prezent la Mondialul din Danemarca.

Acesta a fost uimit de felul în care Marian a trăit meciul împotriva Norvegiei. Iată mesajul postat de reporterul brazilian:

”Tipul din imagine este jurnalist. Este român. Am pierdut numărul momentelor în care el s-a închinat în timpul semifinalei dintre România și Norvegia.

Oh, în plus, sare la fiecare gol și cîntă alături de suporterii români. E 27-27 și meciul merge în prelungiri", a scris acesta pe Facebook.

Norvegia s-a calificat în finala Campionatului Mondial, scor 35-33 împotriva României, după prelungiri. Finala mică, România - Polonia, este duminică, de la 15:45. 

 

ziarist brazilian

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  19 Decembrie 2015, 08:39

FELICITARI NORVEGIA, ATI MERITAT VICTORIA!!

supereduardo10
supereduardo10  •  19 Decembrie 2015, 01:38

cocojambo1 ai facut vre-un sport de performanta sau vorbesti ca romanasul neavizat.? Romania a avut mentalitate de invingator a jucat fiecare minge si dupa mine a fost futara ca in codru dar neavenitii dau din gura. Si daca tot vorbesti ceva din carti vezi reluarea cu golul valabil a superjucatoarei Neagu. Cu golul ala erfam in finala! CU diferenta pe care o spui nu ai cum s abati o superechipa campioana europeana olimpica sim ultipla mondiala. E ca si cum acum la fotblal jucand cu Argentina facem 0-0 dupa 90 de minute avem gol valabil si u zici pai daca eram buni bateam cu 3-0 ...hai s a vorbim si noi ca e dimineata cam asta esti :)) De cand avem alt antrenor sevede ca s-a schimbat mult evolutia mentala a fetelor ca valoare am avut mai mereu. Acum am fost foarte aproape nu de finala chiar de castigarea ei pt ca cine castiga in seara asta era marea favorita la titlu. Si cam cate sportui de echipa cunosti u sa jucam noi semifinale mondiale?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Decembrie 2015, 00:53

Am avut 2 sanse sa incheiem meciul in ultimul minut . Asta e la un moment dat hotareste CEL DE SUS !! Respect Fetelor si Succes DUMINICA !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează