FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PANDURII

VIDEO Scandal la ASA - Pandurii » Proteste vehemente la un penalty dat de Balaj pentru oaspeți!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 21:26

În ultimul minut al primei reprize de la ASA-Pandurii, arbitrul Cristi Balaj a arătat punctul cu var la o ieșire a lui Stăncioiu la Hora.

Vicecampionii României au contestat decizia centralului, validată și de asistentul Sebastian Gheorghe, dar specialiștii în arbitraj au confirmat faptul că Stăncioiu a avut o ieșire neglijentă. La respectiva fază, portarul lui ASA a primit cartonașul galben.

Vezi VIDEO cu faza

"E un atac violent. Stăncioiu se îndreaptă cu crampoanele spre glezna adversarului și îl poate accidenta", a spus fostul arbitru Constantin Zotta la Dolcesport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (51)
krncevic
krncevic  •  12 Februarie 2016, 22:44
Postat de travka pe 12 Februarie 2016, 22:35

anu trecut acesti unguri, ca altfel nu le pot spune, au avut vreo 20 de greseli de arbitraj favorabile parca, le-au numarat astia de la gsp, e INADMISIBIL asa ceva, Steaua a avut vreo 3 parca, astia au avut 20!!!!!!!! cate puncte inseamna greselile alea?? e ca si anu asta, Steaua bate pe Astra cu 3-2 si se termina 2-0, si ia Astra 3 puncte aiurea...dar s a intors Reghemeister si le rupe franele

steaua si dinamo fura de cand i-au bagat comnistii direct in prima liga... trebuie sa mai treca vreo 200 de ani sa-i ajunga vreo echipa la furaciuni...

iulian1952
iulian1952  •  12 Februarie 2016, 22:35

Specific romanesc. Adica apa de ploaie. Penibil .Fotbal ,la fel ca si comentatorii.Revelatia meciului , vesnica speranta Mutu Cocaina. Oricum Mutu a demonstrat ca poate merge la euro ca .... spectator. Nu stiu cand jurnalistii sportivi romani isi vor da seama cat de paraleli sunt cu acest fenomen , fotbalul. Barfa , singurul sport la care se pricep cel mai bine , pentru ca au venit cu lectia invatata din familie.

jim_raynor
jim_raynor  •  12 Februarie 2016, 21:52

fault clar, stancioiu trebuia eliminat

Vezi toate comentariile (51)
Comentează