FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI

3 probleme arzătoare înainte de Steaua - CSMS Iași » De ce se chinuie Marica, Reghe bagă un fotbalist care n-a mai jucat de 17 luni + cel mai important ieșean e stelist!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 01:00

Steaua joacă diseară cu CSMS Iași, la Pitești, de la ora 20:30, iar Reghe are mai multe lucruri pe care să le analizeze înainte de acest meci.

  • De ce are probleme Marica explică Florin Bratu, care și-a încheiat cariera din cauza unei accidentări la genunchi, un loc sensibil și pentru atacantul Stelei. "Fotbaliștii de pe alte posturi nu suportă lovituri ca atacanţii. Gândește-te câţi atacanţi s-au retras, în istoria fotbalului, din cauza accidentărilor la genunchi", explică Bratu. Interviul complet îl puteți citi în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

 

  • Reghe va trimite în teren un jucător-surpriză cu moldovenii! Acesta revine pe gazon într-un meci oficial după 17 luni! Ultima dată cînd a jucat a fost în septembrie 2014, de atunci bifând doar două apariții, dar nu la nivel de primă ligă. Toate detaliile sunt în ziarul de azi și în Gazeta digitală!

 

  • Scandal la Iași înaintea partidei cu Steaua. Echipa luptă pentru prima calificare europeană din istoria orașului, dar s-a aflat că unul dintre cei mai importanți oameni e fan Steaua! Dezvăluiri spectaculoase la chioșcuri și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu italianul Davide Petrucci, de la CFR Cluj: "Ferguson m-a plăcut, cu Van Gaal n-am avut șanse"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
1519105274978616
Cristian Corneliu  •  28 Februarie 2016, 06:49

Control antidoping, proba de sange, la meciurile cu FCSB. Fara pungutele preparatorului fizic german, fcsbistii sunt niste epave.

merace
merace  •  27 Februarie 2016, 21:26

Singura problema arzatoare la Steaua este ca e condusa de fosti puscariasi.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Februarie 2016, 15:50

nu baga Reghe pe nimeni , il baga Gigi

Vezi toate comentariile (30)
Comentează