FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica a trecut peste cuvântul lui Becali » A plecat în Dubai!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 18:06

Ciprian Marica n-a ținut cont de dorința lui Gigi Becali, care i-a transmis să nu se ducă la tratament la Marijana Kovacevici (detalii AICI), și astăzi a plecat să se recupereze la celebra sârboaică.

Atacantul Stelei nu se va duce în Belgrad, acolo unde își trata Marijana pacienții, ci în Dubai. Sârboaica se află acolo pentru că are contract cu un club de fotbal din Emiratele Arabe Unite.

Marica nu e primul fotbalist român care ajunge să fie tratat de Marijana. Pe la ea au mai trecut nume precum Adrian Ilie, Răzvan Raț, Eduard Stăncioiu, Vlad Chiricheș sau Ianis Zicu.

Reghecampf a anunțat azi: "E încă devreme pentru verdicte, dar cred că va reveni la antrenamente după meciurile echipei naționale". Amicalele României sunt pe 23 martie (cu Lituania) și pe 27 martie (cu Spania).  Dacă afirmația lui Reghecampf se adeverește, Marica ar putea fi înapoi pe gazon în cel mult o lună, poate chiar la confruntarea cu Pandurii (pe 30 martie)! 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (168)
nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  08 Martie 2016, 21:02
Postat de utraian pe 08 Martie 2016, 20:41

ce ma? anti proșt ? *** proșt? ***

domnule user traian, ma scuzati ca ma adresez dvs in mod inopinat, dar apreciez ca fiind evident faptul ca userul samertx a intentionat sa va catalogheze ca fiind un prost. desigur, tastatura mai joaca feste, multora, mai ales cand cei in cauza au obiceiul sa piarda multe ore si mult prea multe zile pe internet+computer. pe de alta parte, lamentarile dvs sunt de domeniul rizicopericolului autolamentarii perfecte : scopul siteului este evident de cu totul alta factura decat scopul unui cabinet terapeutioc parapsihologic. data fiind eroarea de fapt, n-ar strica sa va incadrati in topicuri, spamarea constanta dauneaza celorlalti useri dornici de socializare pe teme sportive, in speta, fotbalistice. aici in canada, cei de felul dumitale sunt numiti ergonauti. c'est a dire, de plus en plus, il semble que vous êtes un peu trop fatigué maintenant et quelques jours de repos apaisants serait utile pour vous même. bien à vous, avec beaucoup de salutations et la paix intérieure. numai bine.

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  08 Martie 2016, 21:27
Postat de utraian pe 08 Martie 2016, 21:19

hai ma lasa-ma in ***.. nu vb cu ciudati, cu conturi ciudate scornite peste noapte, fac si eu 1540 daca vrei, iesi in *** de aici. capisci?

domnul meu, esti plin de felurite defecte, deloc minore, ai si calitati, te simt un om cu capul pe umeri, sunt convins ca in viata de zi cu zi nu esti la fel de badaran. este pacat ca atat dumneata cat si o seama de alti useri nu aveti demnitatea sa va comportati la fel de decent si elegant si aici pe forum, ca si in viata particulara. aveti si calitati, nu doar defecte grosiere, sunt absolut convins, dupa cum spuneam mai deunazi. de bunaseama, domnul meu, nu erati pe site in 2004, sau 2005, sau pana in 2008 : eu nu am venit. am revenit, draga domnule. iar in acele vremuri, iti garantez ca siteul avea o valoare incomensurabil mai mare. prostiile astea nu isi prea gaseau sensul si locul pe gsp. nu sustin ca sunteti unul dintre contributorii degradarii lui cronice, nici pe departe, dar iata ! comentariile dvs sunt de prisos, inutile si demne de un cos de 3 puncte, din slam dunk sau dunk shot, ceea ce inseamna acelasi lucru, daca nu stiati. evident ca interactiunea mea cu dvs se opreste aici, in mod punctual, insa imi permit o singura concluzie finala : sigur sunteti un om mult mai valoros decat lasati sa se intrevada prin activitatea dvs pe acest topic. mult succes atat in comentariile viitoare cat si, mai ales, in viata de zi cu zi.

utraian
utraian  •  08 Martie 2016, 21:35
Postat de nuovaguardia1996 pe 08 Martie 2016, 21:34

deci nu sunteti capabil sa lecturati mai mult de 2 propozitii si acelea diforme ? mda, ma faceti sa cred ca userul samertx are dreptate.

cu tine nu vb ma, maine, suna-ma, intru sa vb ce balaresti tu acolo

Vezi toate comentariile (168)
Comentează