SPORTURI  »  HANDBAL  »  RETRAGERE

Una dintre cele mai importante handbaliste românce a făcut anunțul: "Ar fi cazul să mă mai și retrag"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 17:48

 Aurelia Brădeanu a anunțat că se va retrage de la echipa națională de handbal după Jocurile Olimpice de la Rio.

Jucătoarea a făcut anunțul la revenirea lotului în țară de la turneul preolimpic desfășurat în Danemarca, în urmă căruia România a obținut calificarea la Olimpiadă.

"Ar fi cazul să mă mai şi retrag de la echipa naţională. Asta mi-am dorit foarte mult, să ne calificăm la Jocurile Olimpice şi după aceea să mă pot retrage şi eu", a declarat jucătoarea în vârstă de 36 de ani.

Brădeanu a debutat la națională în 1995, iar în 2013 a fost aleasă jucătoarea anului în România. Competiția de la Rio va fi a treia Olimpiadă la care participă Brădeanu, după Sydney 2000 și Beijing 2008.

"Calificarea e un vis frumos care s-a realizat. Am făcut parte din generaţii diferite, dar această echipă are mai multă atitudine. Această echipă poate obţine orice în momentul de faţă. Mai avem de muncit până la Rio, dar toţi ne dorim să obţinem ceva ce nu s-a obţinut de mult timp. Nu va fi presiune la Rio, ştim foarte bine ce avem de făcut", a mai adăugat handbalista.

România a terminat neînvinsă turneul preolimpic de la Aarhaus, după ce a învins Danemarca (32-25) și Uruguay (36-19) și a încheiat la egalitate partida cu Muntenegru (23-23).

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
nameuser
nameuser  •  21 Martie 2016, 23:40

of mai copii. Aurelia Stoica a fost o jucatoare linistita cu multa ambitie insa o viteza in minus pe atac si mereu alegand solutia gresita. Un fel de Melinda Geiger, fara sa topaie. La Gyor insa a fost bine integrata si in jocul echipei si in echipa. Anii ei cei mai frumosi. La nationala cand venea sa joace, se vedea lipsa ei de idei pe inter si facea mult prea multe greseli. In fine anii au trecut, s-a reprofilat perfect in aparare si cam atat a fost. Am respectat mereu lipsa ei de fite si parerea de rau cand nu a putut mai bine intr-un meci. Sper sa se retraga de la CSM.

194362334230310
Robert Damian  •  21 Martie 2016, 23:19

RESPECT MIKA,PENTRU O CARIERA FRUMOASA SI PENTRU CARACTERUL FRUMOS,PENTRU FAPTUL CA N-AI PACALIT HANDBALUL NICIODATA!!!!! AI FOST O LUPTATOARE,AI DAT MEREU TOTUL SI PENTRU ASTA,MERITI RESPECT SI ADMIRATIE!!!FELICITARI PENTRU ASA O CARIERA,SI I-TI DORESC UN TURNEU OLIMPIC REUSIT,APOI,SANATATE SI SA TE BUCURI DE VIATA SI DE CEI DRAGI !!!

maryan72
maryan72  •  21 Martie 2016, 23:14
Postat de valyomanyd pe 21 Martie 2016, 21:37

E doar varsta , Bradeanu are deja un copil !

copii inseamna de la doi in sus nu doi intr-unul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează