FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  BILETE

Vor să-i "ardă" pe steliști » Oficialii Astrei, măsuri fără precedent la meciurile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 18:02

Astra și Steaua  se vor întâlni de două ori în această săptămână, miercuri în Cupa Ligii și duminică, în etapa a șaptea din play-off, în meciul care ar putea decide campioana.

Oficialii giurgiuvenilor au stabilit prețurile biletelor pentru cele două partide, iar cifrele anunțate au provocat nemulțumire în rândurile fanilor. Pentru partida din Cupa Ligii, un suporter va trebui să plătească 50 de lei pentru un bilet, în timp ce pentru disputa din campionat, prețul se dublează, ajungând la 100 de lei!

Ca o comparație, un abonament la peluză pentru tot sezonul (19 meciuri în Liga 1, preliminarii Europa League, Cupa României și Cupa Ligii) costă 90 de lei.

"Dacă tot vor fi mai mulți oameni în tribune care vor ține cu Steaua, atunci măcar să scoată banul!", ar fi fost una dintre explicațiile neoficiale ale acestei măsuri. 

Surse din cadrul clubului au declarat pentru GSP că galeria Stelei va sta la tribuna a doua, pentru a preveni incidente precum cele de la Astra - Dinamo, când ultrașii dinamoviști au stat la tribuna 1, în spatele băncilor de rezerve, și au avut o răfuială cu Șumudică.  

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (12)
nebraska
nebraska  •  11 Aprilie 2016, 19:20

3-1 ca in meciul din tur si titlul e la Giurgiu.

crotalie
crotalie  •  11 Aprilie 2016, 19:13

Motoreta pe aripi e cu mult peste Alibec si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  11 Aprilie 2016, 18:59

Bravo Sumi,sa vanda jiji niste miei si sa le ia bilete,pentruca se pare ca Giurgiuvenii,stelisti,sunt falimentari cu gura mare...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează