FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2 (4-5 D.PEN.)

NOTE GSP Cine a fost cel mai slab dinamovist contra CFR-ului » Cum s-au descurcat restul "câinilor" și cine a ieșit în evidență

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 09:22

CFR Cluj a câștigat Cupa României, după o finală dramatică, decisă la penalty-uri, scor 5-4.

Dinamo și CFR Cluj au oferit un meci spectaculos, fiecare dintre echipe împărțindu-și reprizele. În prima pare, formația alb-roșie a controlat meciul, conducând cu 2-0. După pauză, clujenii au fost mai buni și au egalat scorul.

Dorin Rotariu a fost cel mai slab jucător de la Dinamo, primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor, după ce a ratat penalty-ul decisiv. Tot nota 4 a primit și Andrei Mureșan, fundașul lui CFR.

Gnohere, Bicfalvi și Kortzorg au fost cei mai buni jucători de la Dinamo, primind nota 7.

Cel mai bun jucător al finalei a fost Traian Marc, care a primit nota 8. Portarul clujenilor a avut mai multe intervenții salvatoare, în timpul regulamentar, și a fost decisiv la loviturile de departajare, apărând un penalty.

note

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
939271716140965
Manu Ion  •  18 Mai 2016, 13:15

Rotariu a fost si ramane cel mai slab dinamovist.Afara ca stie sa fie arrogant la adresa clubului Steaua si sa jigneasca nimik nu face!Un jucator la varsta lui e preocupat de fotbal nu de arogante si injuraturi!! Nu vedeti ca nu stie nici sa alerge ! Danciulescu in loc sa se preocupe de educarea lor (in calitate de conducator la un club de talia lui Dinamo) umple ecranul televizoarelor fiind prezent mai mult la tv decat la club!Uitati-va cum a tratat momentul Ekeng impreuna cu Rednic.Desi era aproape de jucator si a vazut gravitatea cazului nici el si nici Rednic nu sa sinchisit sa plece la spital impreuna cu jucatorul si echipa de salvare !!!!! Poate cineva de la Dinamo vede realitatea si ia masurile de rigoare! Rotariu ar trebui sa-i ceara lui unchesu (Iosif Rotariu) casete cu derbiuri-le Dinamo-Steaua din perioada 86-90 sa vada cum se juca si ce respect era intr-e jucatori. Sa-l intrebe pe Raducioiu(daca a auzit de el )daca comenta in fata lui And one si Rednic,asa cum face el !Educati acest nesimtit de jucator (fotbalist nu pot sa-l numesc ) ca altfel se va pierde precum zicu,iancu,stanciu etc.

427951077389201
Mihai Tanase  •  19 Mai 2016, 07:38

Sunt doi jucatori cu 8 la CFR,Kortzog merita 3 pentru gestul golanesc , ca si Rednic dealtfel , care a permis sa execute penalty un fotbalist cunoscut de portarul advers .

agentul0007
agentul0007  •  18 Mai 2016, 22:39
Postat de liviuemil pe 18 Mai 2016, 19:57

Acum am aflat rezultatul, aseara la 2-0 am credeam ca meciul e jucat si am vizionat Banshee. Dar acum e beton, cateii .......miauna!!!!

mai bine invata sa scrii si apoi comenteaza . vezi ca sunt destule articole cu *** lasa dinamo ca are cine comenta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează