FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Tribunalul a amânat din nou decizia în cazul falimentului Rapidului

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 10:13

Tribunalul București a amânat decizia în cazul falimentului clubului Rapidul pentru data de 30 septembrie.

De altfel, Rapid se află într-o postură ingrată după ce a aflat în urmă cu două zile că cel mai probabil va intra în Liga 1 cu un minus de 6 puncte, la fel ca ASA Târgu Mureș. O decizie definitivă va fi luată astăzi.

Giuleștenii au avut mari emoții și în legătură cu o altă depunctare, tot de 6 puncte, cerută de FIFA, dar totul s-a încheiat cu bine.

Rapid obținuse pe teren promovarea, etapa trecută, în meciul cu Academica Clinceni, scor 3-1, dar o datorie față de Rhema Obed, fost jucător al echipei, era să o trimită la baraj pentru a spera la Liga 1, FIFA somând FRF să depuncteze echipa din Grant.

Mijlocașul englez Rhema Obed (24 de ani) a venit la Rapid în septembrie 2013, plecând în ianuarie 2014, după ce a bifat doar două meciuri în tricoul giuleștenilor!

Rapid a pierdut un proces cu jucătorul, căruia "alb-vișinii" au fost nevoiți să-i plătească suma de 57.000 de euro. Plata a fost întârziată inițial, iar FIFA a cerut Federației să depuncteze echipa lui Dan Alexa cu 6 puncte.

Ulterior, Rapidul a prezentat un document prin care se certifica existența unei înțelegeri între echipă și jucător, pentru ca Obed să-și primească banii.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
gannicus2014
gannicus2014  •  27 Mai 2016, 10:42

nu e vina rapistilor ca s-au pricopsit cu asa patron ... noi care credem in proiectul sfant 'new dinamo' multumim in fiecare zi divinitatii ca ni l-a trimis pe domnul Negoita care este un om drept si blajin si care si-a pus toata priceperea manageriala in slujba propasirii brandului dinamo ... am avut si avem cea mai principala coregrafie ... ole , ole !

adriann_
adriann_  •  29 Mai 2016, 13:42
Postat de para.para pe 27 Mai 2016, 14:21

Ai uitat sa specifici si de hartia de casa a fcsb-ului care, ca sa-l citez pe nea Ovi, in interesul ziarului deja destupa-se sampagniile ca Rapid nu poate promova.

Bietul Tolontan mai avea un pic si se servea din bidonul ala cu dezinfectanti de ciuda ca a promovat Rapidul ==))

10206088110775210
Enver Hoxha  •  27 Mai 2016, 13:16

Păi nu spuneau toți înțelepții fotbalului - Mititică Dragomir, Nașul Sandu, aurarul Prunea, plus gazeta defunctă Prostport - că Rapid n-are cum să scape de depunctarea FIFA, că e indiscutabil, imposibil, inimaginabil? Unde or fi dispărut acum toți, de nu mai suflă niciunul o vorbă?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează