FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONSULT

EXCLUSIV / UPDATE A venit rezultatul rezonanței magnetice efectuate de Chiricheș! Care e situația fundașului

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 31 mai 2016 17:04

Chiricheș a efectuat rezonanța magnetică spre a vedea care este exact starea lui medicală. Primele impresii sunt că este în regulă, a suferit o miozită în meciul cu Ucraina (3-4), după suprasolicitare la finele unui sezon, astfel că nu se pune problema ca el să lipsească de la EURO. 

UPDATE

Știre inițială: 

Vlad Chiricheș acuză probleme musculare la coapsa dreaptă și a fost programat pentru o rezonanță magnetică la ora 17:00. 

Tocmai de aceea Iordănescu nu va anunța lotul final pentru EURO înainte de ora 18:00. Sursele GSP.ro informează însă că e puțin probabil ca fundașului central să-i fie descoperită o afecțiune serioasă și că investigația e o măsură suplimentară de precauție. 

Vlad Chiricheș (26 de ani) a fost în centrul evenimentelor de la națională în aceste zile. Mai întâi a fost impus de Iordănescu drept noul căpitan, luându-i banderola lui Raț, și apoi a avut o evoluție execrabilă contra Ucrainei (3-4), când a fost notat cu 2 în caseta tehnică din Gazetă. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
romelo777
romelo777  •  31 Mai 2016, 17:21

chiriches e un fundas care gafeaza des dar urmatorul care o va comite si ezita la multe faze e tatarusanu!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2016, 12:25

poate asa scapam, in sfarsit, de catastrofa asta!

adriann_
adriann_  •  31 Mai 2016, 12:11

Poate si-a dat singur seama ca se afla intr-o forma absolut jalnica si vrea sa evite ridicolul in meciul cu Franta... Inca o prestatie ca aia din meciul cu Uclaina si se poate transfera direct la Al-camila... Si eu cred ca Tosca ar trebui pastrat in lot iar in locul lui Chiriches adus de urgenta Tamas. Out ar trebui sa fie Chipciu si Popa (astia doi nu aveau ce cauta nici in lotul extins). Mai pleaca Ivan, Ropotan, Hora si cu asta-basta. Si Sanmartean e in plus in momentul asta, dar cu inca 10 zile de pregatire poate ar mai fi util pe finalurile de meci etc.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close