SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CARTE

Reacție nervoasă a Corinei Ungureanu după cartea Mariei Olaru: "Cine ești tu? Cum îți permiți?"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 22:19

Corina Ungureanu a comentat cartea Mariei Olaru și susține că nu se regăsește în poveștile relatate de fosta sa coechipieră de la gimnastică. 

"Ea vorbește despre trăirile mele, deși nu poate nimeni să știe. Cum și-a permis să spună așa ceva? Cum să îți permiți tu? Cine ești tu? Ești una dintre noi, ai aruncat o găleată cu ce vrei tu. M-a caracterizat ca persoană, ca gimnastă.

Nu mă regăsesc în cartea ei. Își atribuie niște merite fără a fi ale ei. Nu au nici o legătura cu mine. Nu am cum să comentez această carte. Cei doi antrenori ne-au fost ca niște părinți. Eu am cerut să fiu mutată din cameră cu ea. Mă agasa. Ea era diferită. Noi am acceptat-o așa cum era.

Nu mi-a venit să cred ce caut eu în poveștile alea. Am fost jignită. Am fost făcută lașă, mincinoasă. M-a pus într-o postură jenantă! Comunicarea mea cu Mărie era foarte limitată. Eu vorbeam și ea tăcea.

Cartea scrisă de mine nu are atât succes pentru că nu are asemenea lucruri în ea. Ea îmi demontează toate poveștile", a zis Corina Ungureanu la Antena 3. 

La emisiunea Sinteza zilei au mai participat Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Corina Ungureanu, Octavian Belu și Mariana Bitang.

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (101)
hystory
hystory  •  08 Iunie 2016, 06:28

Corina Ungureanu , s-a comportat aseara la Antena 3 ca un activist de partid comunist care a trebuit sa-si combata , cu mult elan proletar , colega de echipa , pentru ca indrazinit sa-i infrunte pe mult iubitii si stimatii antrenori. Rusine Corina Ungureanu (pe celelalte nu le-am mai vazut pentru ca mi-a fost scarba de ceea ce am vazut) , rusine Belu si Bitang. Parca-i vedean pe nea Nicu si Leana !!!!

10154381430240312
Danut Munteanu  •  08 Iunie 2016, 09:22

As spune cam asa : Corina Ungureanu nu e cea care s-a dezbracat pt bani ? Cartea ei ( nu am citit-o ) este cumva o oda romantata la adresa conducerii de partid si de stat, aaa...pardon : la adresa colectivului de antrenori ? Sa fi fost oare atat de greu sa-ti dai seama ca bataia NU MAI REPREZENTA DEMULT VREO PROBLEMA pt celelalte fete, cand ele NU AU REACTIONAT la faza cu A. Ulmeanu ? Au povestit fetele si DE CE a fost nevoie sa coboare pe cearsafuri de la etajul 3, sau au fost doar adunate acolo spunandu-li-se ca daca nu " fac mumos ", s-ar putea ca rentele alea viagere sa nu mai fie atat de sigure ? Repet : afirmatiile antrenoarei LEGITIMEAZA CELE SCRISE de MARIA OLARU, ca drept ADEVAR ABSOLUT. Nu este decat un singur " deranj " - cel subliniat de ministrul sportului : " Stiu, MARIE CA ASA A FOST, dar nu trebuia sa spui ". Restul e tacere... Sau, daca vreti...o mare mizerie !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Iunie 2016, 00:11

Corina, nu fi geloasa pe succesul ei ca nici ea nu a fost pe tine cand te-ai vandut pe 20 000 de $ japonezilor si apoi la Play Boy ! Faptul ca vizezi un post de antrenor la lot, nu inseamna ca tu nu ai vazut ce se intamplat in toti anii petrecuti ......nu poti sa spui că Maria inventeaza !!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează