INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Alibec a reacționat după ce Boloni a declarat despre el: "E o rușine! E gras, lent și pute a lene"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 22:20

Denis Alibec a fost criticat aspru de Ladislau Boloni după eliminarea României de la Campionatul European din Franța.

"Alibec e o ruşine! E gras, lent şi pute a lene!", a fost declarația lui Boloni oferită celor de la Adevărul. (DETALII)

Vârful de 25 de ani al Astrei i-a răspuns fostei glorii a Stelei și a naționalei la Digisport: "Dacă asta este părerea dânsului...nu am ce să comentez... are atât de multă experienţă în fotbal. Cu viteza nu cred că m-a nimerit".

"Am căpătat experiență și sper să joc bine și să fiu convocat la echipa națională cât mai mult timp de acum încolo" Denis Alibec

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Iunie 2016, 07:24

Poate Boloni a fost cam dur in exprimare, putea spune: ”e supraponderal, lent si nu depune efort” si reiesea acelasi lucru: Alibec, ca si ceilalti jucatori care au reprezentat Romania, au fost o rusine... De apreciat, totusi, tonul moderat cu care raspunde Alibec. O fi aflat ca antrenorul respectiv a cucerit titlul in Portugalia si Belgia. Sincer, ma asteptam la o replica inspirata de povetele antrenorului caruia ii e scarba ca e campionul acestui fotbal... Jos palaria, Denis!

capca1
capca1  •  23 Iunie 2016, 06:38
Postat de 6.6.6 pe 23 Iunie 2016, 04:16

un raspuns de bun simt dat unui cioflingar nesimtit! bravo Denis!

Ținând cont de faptul că ”cioflingarul” ăsta l-a promovat pe CR7 sau Petr Cech pe la echipele pe care le-a antrenat, că a fost un fotbalist imens, care a câștigat o finală de Cupa Campionilor și că este un tip cu o pregătire profesională exemplara, nu numai din punct de vedere fotbalistic, parcă ar avea voie să-și spună părerea despre un fotbalist anonim,Este vina noastră că am ajuns să vedem o mare speranță un fotbalist gras,lent și capricios !

6.6.6
6.6.6  •  23 Iunie 2016, 09:47
Postat de dinamo100 pe 23 Iunie 2016, 11:14

Alibec poate rapsunde intr-un singur mod: sa joace la nivel inalt intr-un club dintr-un campionat puternic. Cand va demosntra asta, mai poate vorbi.

de ce nu poate vorbi pina atunci, cind un *** ii vorbeste in acest fel? de cind e interzis sa-ti spui punctul de vedere? cine esti tu sa dai astfel de sentinte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează