FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cine vine după Iordănescu? 5 variante posibile pentru noul selecționer al României

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 15:13

După ce România s-a făcut de râs la EURO 2016, selecționerul Anghel Iordănescu nu va mai continua pe banca naționalei.

FRF trebuie să numească rapid un selecționer, având în vedere că preliminariile pentru Campionatul Mondial din 18 vor începe în 10 săptămâni.

Așa cum ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie, FRF încă nu are o variantă clară. Cel puţin în acest moment.

Totuși, printre favoriții pentru a prelua postul de selecționer se numără Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Mircea Rednic și Ladislau Boloni. În plus, mai există și varianta aducerii unui antrenor străin.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (43)
tihi
tihi  •  30 Iunie 2016, 16:57

Puneti un selectioner ungur.Am mai avut selectioneri unguri de-a lungul istoriei cu un randament inalt.Va mai amintiti de : Steinbach Péter,Rónay Ferenc,Vogl Imre,Barátky Gyula,Braun Kálmán,Kovács István,Jenei Imre si Bölöni László.Daca vreti ordine,disciplina, seriozitate si rezultate,apelati la unguri!

david19
david19  •  27 Iunie 2016, 01:01

bai nesimtitilor , toti antrenorii romani au cate un interes!Iordanescu cu Tatarusanu si cativa fotbalisti de la steaua,Rednic cu dinamovistii lui,Olaroiu bineinteles ar fi agent de jucatori daca il ia antrenor(nu baga si el un ban in buzunaru lu nea Gigi?),Dan Petrescu cu academia lui Hagi si asa mai departe.Toti au un interes in loc sa joace cei care intradevar merita!

dinamo100
dinamo100  •  23 Iunie 2016, 17:21

Eu zic ca o parte din piste sunt false: Dan Petrescu tocmai a semnat cu Kuban, in vreme ce Olaroiu e un fel de tata Puiu mai tanar, fiindca de vreo 10 ani el n-are legatura cu fotbalul european, fotbalul de performanta si nici nu vine pe ... 2 lei.De asemenea, varianta cu antrenorul strain e putin fezabila: un antrenor strain de calibru costa mult prea mult, iar unul de nivelul 2 e... cam riscant. Prin urmare, variantele reale care pot fi luate in calcul sunt Rednic sau Boloni.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează