FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Din sezonul viitor o echipă tare a Ligii 1 va juca pe un stadion nou! A costat 20 de milioane și va avea 15.000 de locuri

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 18:02

Pandurii va evolua începând cu anul 2017 pe noul Stadion Municipal din Târgu Jiu. La investiția de 20 de milioane de euro se lucrează din greu pentru a fi gata.

"Lucrările de la stadion sunt conform graficului, totul decurge aşa cum trebuie. S-a făcut întreaga infrastructură, se execută lucrări de structură, obiectivul va fi finalizat şi pus în funcţiune conform contractului.

Până la sfârşitul anului, la nivel de structură va fi finalizat, urmând ca în primăvara anului viitor să fie definitivate finisajele, dotările şi celelalte elemente pentru ca obiectivul să fie pus în funcţiune", a spus Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din Primăria oraşului.

Noul stadion va avea 15.000 de locuri, cu 6000 peste cel vechi. Gorjenii vor juca în prima parte a campionatului pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iulie 2016, 19:13

...ce echipa tare este asta ?...a batut pe fcsb ?,,.sqau daca faci egal cu fcsb ...gata esti echipa tare...s o crezi tu ma ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Iulie 2016, 22:40

va fi inca un stadion nou, un stadion frumos. din ianuarie incep lucrarile de reconstructie si modernizare la cele 3 stadioane de club din Bucuresti. asta inseamna ca spre 2020 este posibil ca multe cluburi din Liga 1 sa evolueze pe stadioane in majoritate noi sau reconstruite. mici, dar moderne (modernizate), ele vor oferi alta perceptie si alta perspectiva asup[ra fotbalului din Romania.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Iulie 2016, 19:51

Stadion *municipal*.Numai la noi e voie sa ai investitii pe banii tuturor.Echipa Pandurii e sustinuta de sindicatul minerilor(care mineri?) si stadion ii face Primaria. apoi joaca contra CFR-ului care asa cum e ,e pe bani privati.In plus CFr-ul este depunctat de FRF ca nu sta bine cu banii.Nu e corect ,dar ce e corect in tara asta?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează