FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Invincibili? Cum ar arăta Steaua dacă se fac transferurile promise » Supersoluții pentru mijloc și atac

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 12:01

Gigi Becali a promis ieri că, dacă Steaua se va califica în grupele unei competiții europene, va da drumul din nou la "robinet" și are de gând să-i facă o superechipă lui Laurențiu Reghecampf.

Răzvan Marin, Florin Tănase, Constantin Budescu, Bogdan Mitrea, William De Amorim, Teixeira și Fernando Boldrin sunt numele pronunțate de patronul Stelei.

Dacă i-ar lua pe toți, Laurențiu Reghecampf ar avea la dispoziție superjucători și ar putea forma chiar mai multe echipe.

E greu de crezut însă ca Becali îi va aduce pe toți, mai ales pe jucătorii Astrei, care probabil au și un preț destul de piperat. Cu ceilalți 4 sunt șanse reale, mai ales după ce Viitorul lui Gică Hagi este ca și eliminat din Europa League, unde a pierdut cu 0-5 turul cu Gent.

două variatne stelare după transferurile promise de Becali

Varianta 1: Niță - Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Marin, Teixeira, Stanciu - Popa, Budescu, Hamroun

Rezerve: Cojocaru, Tudorie, Muniru, Toșca, Golubovici, Aganovici, Achim, Bourceanu, Fl. Tănase, De Amorim, Boldrin, Pintilii

Varianta 2: Niță - Enache, Tamaș, Mitrea, O. Popescu - Boldrin, Pintilii, Stanciu - Fl. Tănase , Budescu, De Amorim

Rezerve: Cojocaru, Tudorie, Muniru, Toșca, Golubovici, Aganovici, Achim, Bourceanu, Momcilovici, Hamroun, Adi Popa, R. Marin, Teixeira

CUM AR PUTEA arăta CELE DOUĂ FORMAȚII fără a repeta jucătorii

Steaua 1: Niță - Enache, Tamaș, Mitrea, Morais - R. Marin, Pintilii, Stanciu - Fl. Tănase, Budescu, Hamroun 

Steaua 2: Cojocaru - Filip, Toșca, Momcilovici, D. Popescu - Achim, Boldrin, Teixeira - Ad. Popa, Golubovici, De Amorim 

În afara celor două echipe rămân nume precum: Bourceanu, O. Popescu, Muniru, Tudorie, Aganovici.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  29 Iulie 2016, 14:37

Fotbalisti umflati de presa sportiva.Mitrea ,anul trecut il vedeati mare fotbalist...si acum unde joaca?Budescu,nu a facut fata in China(bucatarii chinezi nu stiu reteta de sarmale),dar Lavezzi sau Ramires(care sunt mai in varsta ,fac fata).Tanase si Marin (de la Viitorul)daca erau "scule"de fotbalisti ,jucau ceva aseara cu Gent...Teixeira,Amorim,Boldrin(petarde cu Maccabi)....asa ca terminati odata pentru totdeauna cu prostiile astea de ziaristi sportivi.....fotbalisti de clasa ,pot veni in Liga noastra numai pe bani multi,ceea ce nu este cazul.

ge0x
ge0x  •  29 Iulie 2016, 13:50

Si tudorie care face 100 de meleoane nu e titular ? E ceva putred la mijloc :))) sanmartean e mos , da texeira e transfer stelar ? :)))) pe bune ??? Nu ne pacaliti ?

hvlada
hvlada  •  29 Iulie 2016, 13:34

Iara voi gsp ...ca in fiecare an vati obisnuit sa dati titluri despre cum ar arata steau daca vin sa zicem unii dintre cei mai buni jucatori din liga 1, faceti echipe stelare etc .... Si pana la urma *** e steaua ramabe neschimbata si de la an la an e tot mai subreda si scartaie rau.... Se vede ca sunteti clone ,Va intreb de ce nu faceti echipa si lui Astra ,Dinamo, Etc...astea de ce nu ar avea echipa stelara cu Budescu ,cu Tanase s.a.m.d ...... ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează