FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu se teme de City: "Guardiola nu a făcut performanță în Champions League"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 19:26

După ce a trecut de Sparta, Steaua s-a calificat în play-off-ul UCL și o așteaptă adversari tari: Ajax, Manchester City, Porto, Villarreal sau Borussia Monchengladbach.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, spune că nu se teme de Manchester City și crede că Pep Guardiola nu a avut performanțe în Champions League când antrena la Bayern.

"Cu City, ar fi șansele de calificare cele mai mici. Dar Guardiola nu a avut niciun fel de performanță la Bayern Munchen, exceptând campionatul intern. Înainte de el, Bayern a câștigat tot.

În opinia mea, cu Porto sau Ajax am avea șanse mai mari. Nu mi-ar plăcea echipe precum Monchengladbach sau Villarreal. Monchengladbach are un joc de forță și trebuie să te lupți. Nu știu dacă suntem la nivelul lor. Porto nu a avut un an extraordinar", a spus Duckadam la DigiSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (55)
288033894921250
Alex Dum  •  04 August 2016, 22:24

Nu a facut performanța Guardiola:)))) City va bate si fara antrenor !

merace
merace  •  04 August 2016, 22:53

pe Steaua nu o bate nimeni la anii de puscarie facuti de patron si manager... Asa ca nu are de ce sa se teama! :D hahaha

233561930353676
Geo Alex  •  04 August 2016, 20:51

Daca a ajuns sa se zica ca nu ar fi un adversar de speriat city...e clar ca oamenii aia nu au creier :))) si nici fotbal prea mult nu stiu .....probabil cele doua echipe din manchester vor fi in primele 3 in aglia 99% si grasutul asta care atarna pe la palat ...viseaza :)))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează