SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  GIMNASTICĂ

Larisa Iordache i-a trimis Cătălinei Ponor un mesaj de susținere » Un oficial din delegația României a explicat totul

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 16 august 2016 19:47

În dimineața concursului de la bârnă, Larisa Iordache i-a urat succes Cătălinei Ponor printr-un sms pe telefonul mobil.

"Speculațiile publicului că, din cauza rivalității cu Ponor, Larisa i-a urat succes lui Simone Biles și nu Cătălinei sunt incorecte.

E adevărat că Larisa i-a scris pe internet lui Biles, dar pe 14 august, cu o zi înainte de concurs. În schimb, într-un gest mult mai personal, în chiar dimineața probei, i-a spus succes Cătălinei pe sms", a explicat un oficial din delegația României.

În plus, înainte de finala la bârnă, Iordache a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea și Cătălina Ponor în timpul unui antrenament și mesajul "Baftă Cătălina".

13989620 1229599960407553 1797211344 n

Larisa Iordache a fost criticată din cauza unui mesaj postat pe Twitter în care o încuraja pe americanca Simone Biles, cea care concura împotriva Cătălinei Ponor, în finala de la bârnă.

larisa

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  16 August 2016, 20:29

Intotdeauna ma amuza cand jurnalistii se simt superiori si rafinati in conditiile in care astfel de povesti false si fara substanta sunt raspandite non stop in presa roamneasca. Imi aduce aminte de stirea aia in care cica Alin Stoica l-ar fi criticat pe Chipciu ca "nu ar fi la nivelul lui" cand de fapt el a spus ca Alex nu e un jucator de profilul lui. Genul asta de stiri demostreaza setea si calitatea joasnica a jurnalismului romanesc.

icsk
icsk  •  16 August 2016, 21:21

Cat de josnic sa fii sa propagi astfel de false dispute? Cat de prost platit sa fii sa crezi ca ai dat stirea secolului promovand astfel de mizerii? Si daca ar fi adevarat nu mi-as permite sa scriu asa ceva! Cine raspunde pentru sustinerea divizarii intre romani mai ales in momente atat de importante?!

10153405641038591
Mariana Gaubie  •  16 August 2016, 23:40

Larisa nu a fost atit de inocenta precum doreste sa lase impresia.Sper sa dovedeasca acceasi maiestrie in viitoarele concursuri.A fost o scinteie acum doi ani, the spark.In ultimul timp ceva s-a schimbat.Sanatate si succes.Catalina poate nu are dreptate suta la suta dar merita respect.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează