INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Reghecampf a intrat în istoria neagră a Stelei » Ce recorduri negative are tehnicianul roș-albaștrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 13:49

Steaua a pierdut fără drept de apel în fața celor de la Manchester City, 0-5, în turul play-off-ului UEFA Champions League.

Insuccesul de marţi înseamnă cel mai ruşinos eşec suferit de Steaua în cupele europene pe teren propriu. Niciodată echipa nu pierduse în faţa propriilor suporteri la o diferenţă mai mare de 4 goluri.

Reghecampf "deţine" şi următoarele două cele mai penibile înfrângeri acasă: 1-5 cu Stuttgart, în grupele Europa League, toamna lui 2012, dar şi 0-4 cu Chelsea, în grupele Champions League, un an mai târziu.

În deplasare, tot all-time, topul ruşinii are trei meciuri cu diferență de cinci goluri: în 1990, Montpellier - Steaua 5-0, în 1997, PSG - Steaua 5-0 şi în 2011, Maccabi Haifa - Steaua 5-0!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (38)
crotalie
crotalie  •  18 August 2016, 15:01

Doamna Ana-Maria trebuie sa-l ajute mai mult pe Reghe are zeci de jucatori din campionat sub contract si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

romeverest
romeverest  •  18 August 2016, 14:59

Cum va permiteti sa vorbiti asa de marele antrenor Reghecamf ?? Pai....nu ne spunea nevasta-sa ca sotul ei, denumit de ea "Dumnezeul Fotbalului din Germania", are o cota internationala de neimaginat ?? El nu stie sa antreneze decat Steaua, dar cu conditia sa aiba in echipa cei mai buni jucatori din tara !! In rest...pe la echipele din tara, in Arabia Saudita sau Bulgaria, a dezamagit profund !!

stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  18 August 2016, 14:56

imi vine sa plang de rusine...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează