INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY 0-5

Mihai Stoica le răspunde celor care au criticat tactica Stelei cu City: "Nu am făcut pressing! Noi vom juca în Europa, alții vor verifica luminozitatea și contrastul televizoarelor proprii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 21:56

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf, după ce tehnicianul Stelei a fost acuzat că a folosit o tactică greșită împotriva lui Manchester City.

Criticile au venit din partea lui Ilie Dumitrescu și Andrei Vochin, iar ambii au susținut că Reghecampf și-a pus jucătorii să facă pressing și altfel s-a expus în apărare.  

"Îi informez pe toți cei care au observat «marea eroare tactică» din meciul cu City că NU AM FACUT PRESSING. Adevărul este că împotriva unui adversar de un asemenea calibru - aflat și într-o zi de grație - n-am reușit nici să atacăm, nici să ne apărăm. Am luat golurile aflându-ne cu toată echipă în defensivă.

Din păcate, diferența între echipa cu venituri anuale de aproape jumatate de miliard și noi este comparabilă cu diferența dintre noi și o echipă medie de Liga a 3 a din România.

Altfel, noi vom juca din nou prin Europa, alții vor verifica luminozitatea și contrastul televizoarelor proprii. Așa cum NE-AM și S-AU obișnuit", a scris Mihai Stoica pe pagina de facebook.

Steaua a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu, 0-5 cu Manchester City, în manșa tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (95)
1286549858040837
Florin Stoian  •  18 August 2016, 23:40

Tipic Romanesc : "Ne-am furat-o cu 5-0, dar macar noi jucam in Europa, voi ce faceti?" In primul rand City v-a umplut de respect, au fost momente cand pur si simplu nu atingeau mingea, daca printr-o minune intercepta Steaua, o pierdea in urmatoarele 10 secunde... Cand jucatorii pe care-i are o echipa(nu conteaza ce echipa din Romania) nu ating mingea timp de cateva minute bune, atunci trebuie sa-ti pui o intrebare... Sunt curios, de ce nimeni de la Steaua, din stafful Stelei nu RECUNOASTE urmatoarea : ASTA VA E VALOAREA, JUCATORI DE DUZINA, JUCATORI "BUNI" DOAR IN ROMANIA, ALBANIA, LITUANIA, MACEDONIA, LETONIA si alte tari uitate de fotbal... Ideea e urmatoarea : Cand nu esti in stare sa tii de minge mai mult de 2 minute, atunci chiar nu mai conteaza ca Steaua joaca in Europa... Din al meu punct de vedere, Stelistilor care aici sunte-ti multi dar trebuie sa vina DINAMO sa va faca Galerie...V-ati aratat adevarata valoare.... Sunteti egal cu zero.... SI inca un PS : Nici o echipa din Romania exceptand Steaua, nu s-a laudat ca joaca in cupe europene, ca sunt buricul pamantului sau mai stiu eu ce... Este singura Echipa din Romania unde stafull dupa o infrangere cu 5-0, meci in care nu a miscat nimic, nu a jucat NIMIC...PUR SI SIMPLU NU AU FOST IN STARE SA ATINGA MINGEA , spune : "Macar noi jucam in Europa League, voi ce faceti ?" Cum am zis..tipic romanesc

faxx
faxx  •  18 August 2016, 23:42

ce fumeaza asta de cand a iesit???? e pe ciuperci?

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 August 2016, 22:56

Se spune ca rolul puscariei este si cel de a educa pe cei condamnati. In acest caz esecul este total.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează