FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decizie uluitoare luată de Gigi Becali la Steaua! I-a umilit din nou pentru bani!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 01:00

Gigi Becali a uimit pe toată lumea înainte de meciul tur cu Manchester City, pierdut cu 5-0. Patronul Stelei nu le-a mai asigurat invitaţii gloriilor clubului, totul dintr-un motiv şocant.

În mod normal, foştii fotbalişti ai Stelei primeau invitaţii la toate meciurile, dar Gigi Becali a refuzat să mai procedeze la fel şi la duelul cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor.

Reporterii Gazetei au aflat argumentul şocant al lui Gigi Becali înaintea partidei: "Nu se dă nicio invitaţie, le daţi în campionat".

Citeşte în Gazeta Sporturilor de astăzi, din zori la chioşcuri, şi acum pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile de culise şi cum s-au simţit gloriile clubului în momentul în care au aflat.

Nu rata nici celelalte articole EXCLUSIV PRINT:

√ Nu mai pot fi pedepsiţi! Enache şi Tamaş nu pot fi excluşi din echipă

√ Situaţie disperată pentru Steaua! Europa şi naţionala fac tactica

√ Cea mai slabă campioană! Recordul negativ pe care l-a atins Astra

√ Cel mai bun din ultimii 5 ani! Dinamo are cel mai bun start!

√ Interviu exclusiv! "Burleanu să fie pregătit să mai încaseze"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (92)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 August 2016, 12:35

Si mai au nesimțirea sa pomenească de Sevilla si tricouri aniversare...

mitroi2008
mitroi2008  •  23 August 2016, 10:45

Eu l-am vazut si auzit pe Belodedici cu ochii si urechile mele cand a spus ca are invitatie la meci! Acum cine stie, poate Belodedici e si el un fcsbist gigist?, dar nu cred.

1118812678173528
Iulian Preda  •  23 August 2016, 10:43

Gloriile sa se duca la meciurile armatei! Ca doar lor le tin partea!! NIMENI din cine comenteaza aici nu cred ca ar face cadouri cuiva care prctic sunt "dusmani"....pai ce acum sunt gloriile FCSB-ului...cand e vorba de gratis ...gata..suntem si noi FCSB-isti.Daca aveau onoare asa cum pretind nu ar fi venit la niciun meci ca si "glorii" poate doar ca spectatori normali cu bilet cumparat.Pentru ca dupa cum zic chiar ei ...asta e alta echipa....

Vezi toate comentariile (92)
Comentează