FOTBAL  »  NATIONALA  »  STANCIU LA ANDERLECHT!

Ce a decis Daum după ce Stanciu i-a cerut în această seară să-l lase să meargă în Belgia

foto: frf.ro
foto: frf.ro

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 23:26

În această seară, Nicușor Stanciu a avut o discuție la Centrul de fotbal de la Mogoșoaia cu selecționerul, Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu.

Cristoph Daum i-a permis până la urmă mijlocașului să părăsească pentru o zi cantonamentul echipei naționale pentru a-și putea rezolva transferul la Anderlecht.

În această seară, Nicușor Stanciu a avut o discuție la Centrul de fotbal de la Mogoșoaia cu selecționerul, Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu.

Cristoph Daum i-a permis până la urmă mijlocașului să părăsească pentru o zi cantonamentul echipei naționale pentru a-și putea rezolva transferul la Anderlecht.

"Vrem să mulțumim selecționerului Daum, președintelui Răzvan Burleanu, lui Gabriel Bodescu și celor din Federație pentru că au făcut posibil ca Nicușor Stanciu să poată pleca din cantonamentul echipei pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Anderlecht.

Cei ce conduc echipa națională și Federația ne-au ajutat enorm și au înțeles cât de important este acest transfer pentru fotbalul românesc", a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru GSP.ro.

Stanciu va pleca astfel luni dimineață în Belgia, urmând ca seara să revină la Mogoșoaia. Marți va participa la primul antrenament oficial al echipei naționale. 

Citește totul despre un transfer istoric, Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane: 

GALERIE FOTO Primele imagini cu Stanciu după transferul la Anderlecht, egalată azi la ultima fază! Cum au tratat ziarele din Belgia mutarea

Gigi Becali anunță cifrele oficiale din transferul lui Stanciu: "Mi-au zis că n-au mai văzut negociator ca mine" » Cine va fi noul decar al Stelei și ce va primi Porumboiu după acest transfer :)

 Gigi Becali vrea să aducă 3 jucători după plecarea lui Stanciu: "Mă obligă situația" » Cât plusează pentru Alibec + CFR i-a refuzat o ofertă

 Porumboiu i-a răspuns lui Becali: "Ai fost deștept, te-ai acoperit bine după plecarea lui Stanciu". Ce zice despre "atenția" pe care i-a oferit-o Gigi

 Steaua a refuzat o ofertă de 10 milioane pentru Stanciu de la o altă echipă » De ce a ajuns până la urmă la Anderlecht

Cel mai scump ever! Stanciu intră direct în istoria lui Anderlecht

Ca de la "decar" la "decar" » Hagi laudă transferul lui Stanciu la Anderlecht: "Sper să țină steagul sus" 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (43)
catalynn
catalynn  •  29 August 2016, 01:11
Postat de babahuda pe 29 August 2016, 00:50

sati dea tie Dumnezeu minte si sa ai espect fata de parerile altora ..arbnitri sunt ai vostri de 4 ani ..de la primul mangdat a lui reghe ..*** esti tu ..si unu stricat rau de tot .*** ..din cauza ta mor copii ca tine sunt f multi care reactioneaza de la fcb echipa din ilfov cu co emblema ca o mamaliga mucegaita galben albastra .incitati la ura si sunteti f agresivi ...*** sa oti stapanesti frutrare a,daca iti lipsesc tigle sau sunt putrezite ..*** .

Aici va trebui sa ... respectfully disagree! Bakunin este un domn rasat, civilizat, membru al galeriei noi înființata de domnii Stoica si Becali, ei spun Crezul înainte de meci, susțin meci de meci echipa rugându-se la Dumnezeu in surdina pt ca jucătorii sa se poata concentra la joc, pt ca fara mult prea milostivul domn Becali Steaua era demult ca Rapid, Timisoara, Petrolul etc. in cel mai fericit caz erau in insolventa precum Dinamo. Ei nu sunt violenți precum peluzarii care omoară lumea pe strada la ordinul odiosilor tradatori de neam si tara Talpan si Boroi, ci doar ti-a sugerat o alimentație sănătoasa, pariziana, cat mai verde, iar in afara de mirul sfânt nu primesc absolut nimic de la piosul domn Becali, acest Arsenie Boca al fotbalului romanesc. Arbitrajele nu au fost niciodata părtinitoare FCSB , ci doar s-a facut voia lui Dumnezeu in urma sponsorizării sfinților părinți de la Muntele Atos! Deci ai mare grija, esti pe punctul de a calcă porunca a 3-a si nu vei rămane nepedepsit! Doamne Ajuta!

iobag
iobag  •  29 August 2016, 00:28
Postat de borat101 pe 29 August 2016, 00:22

Altii joaca la Turnee de CM si CE, si nu pleaca din cantonament, plus vor semna cu echipe de elita ca AC Milan, Real Madrid, Man City, Man U, PSG, etc.. si varza asta abea semneaza cu un club de mana a 3-a a Vestului Europei si vai ce sa zicem atata tam tama.. wow... wow... wow...

Se face tam tam pentru ca este cel mai scump transfer din istoria fotbalului romanesc. Altceva te roade?

bakunin
bakunin  •  29 August 2016, 00:27
Postat de babahuda pe 29 August 2016, 00:25

astia mereu trebuie sa fie privilegiati ..pana cand cu favorurile?

Pana vindeti si voi ceva pe 2 firfirici :)))))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează