INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

I s-a șters memoria! Portarul lui Leverkusen a primit o minge-n cap și nu își mai amintește 14 minute din meciul cu M'gladbach

Portarul lui Leverkusen, inconștient, după lovitura primită +1   FOTO
Portarul lui Leverkusen, inconștient, după lovitura primită

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Portarul lui Leverkusen, Leno, nu-și amintește ce s-a întâmplat pe teren între minutele 21 și 35 ale meciului cu M'gladbach, după ce a primit o minge-n cap.

Era minutul 21 al meciului Monchengladbach - Leverkusen (1-1), sâmbătă, când mingea plecată din piciorul lui Oscar Wendt a lovit capul lui Bernd Leno cu 93 km/h! Portarul "farmaciștilor" a rămas întins pe gazon, dar s-a întors între buturi după ce a primit îngrijiri medicale.

Ca în transă

Pe stadion, nimeni n-a sesizat că ar fi ceva în neregulă cu el, mai ales că a reușit și o intervenție senzațională în fața lui Hahn (29). Însă Leno avea încă probleme de pe urma loviturii încasate: "Nu-mi aduc aminte absolut nimic din ce s-a întâmplat în joc între minutele 21 și 35. Habar n-am de șutul lui Hahn".

"CD zgâriat"

Cum a putut apăra mai departe?! Doctorul lui Leverkusen, Phillip Ehrenstein, susține că Leno i-a răspuns la toate întrebările de orientare pe care i le-a pus: "Altfel l-am fi înlocuit".

Explicația a oferit-o Karl-Heinrich Dittmar, șeful sectorului medical al clubului: "În afara unei scurte pauze de memorie, Bernd a fost OK. A reacționat ca un CD ce are o mică zgârietură".

Convocat la națională

Leno a fost supus ieri mai multor teste neurologice, la o clinică specializată din Dusseldorf. Le-a absolvit fără probleme și s-a întors la Monchengladbach, pentru amicalul de mâine al naționalei Germaniei cu Finlanda.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează