FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo va semna cu jucătorul pe care și-l dorește de două luni! Transferul se va perfecta în această săptămână

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 18:08

Dan Nistor a fost declarat oficial liber de contract, după ce recursul celor de la Pandurii la decizia LPF a fost respins. Mijlocașul urmează să semneze cu Dinamo.

Oficialii Pandurilor au făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF după ce aceasta l-a declarat liber de contract pe Nistor, pe 10 august. Astăzi, însă, jucătorul de 28 de ani a avut câștig de cauză.

Sursele GSP notează că Dan Nistor urmează să semneze cu Dinamo în această săptămână.

Pandurii mai poate ataca decizia doar la TAS, în termen de 21 de zile. Dan Nistor și-a început cariera la Inter Curtea de Argeș, apoi a continuat la Dacia Mioveni, Pandurii și Evian, după care a revenit la formația gorjeană.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (98)
marius969
marius969  •  30 August 2016, 21:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius969
marius969  •  30 August 2016, 23:35
Postat de bianconerri pe 30 August 2016, 23:30

Nu stiu ce sa zic. Daca ajungem la socios si functioneaza, iti fac eu statuie langa Patzaikin. Desi sunt din judetul cu poezii si rapsodii

subscriu la sistemul socios, frate eu nu stau in romania dar am cumparat abonament pe tot anul doar ca sa ajut clubul, si pocaitul ce face??? am avut incredere la inceput, ca scoate clubul din insolventa si am tot asteptat dar nu mai pot.....GATA! sa-l ia naiba cu tot cu unchiu-su.

marius969
marius969  •  31 August 2016, 15:52
Postat de grandetorito pe 30 August 2016, 22:23

Discutiile au fost acum 1 luna. Intre timp, rusii s-au calificat in grupele UCL si cauta jucatori adevarati. Stati linistiti ca nu pleaca nicaieri ciupercuta voastra din aparare :)

deci? cum a fost pana la urma? daca nu acum in iarna pleaca si bizonul si filip probabil! asta nu baga nici un ban, nici macar creditor nu este, doar administreaza putinul pe care il produce echipa. Drepturi tv, cativa sponsori, bilete si transferuri si gata bugetul pe anul asta! Suntem mai rau ca in anii 90 cand steaua facea instructie cu noi la orice ora. Daca o tine tot asa la anul (daca nu cumva de anul asta) suntem mai rau ca rapidul, retrogradam din punct de vedere sportiv, macar giulestenii au fost retorgradati din cauza banilor! PACAT!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează