FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA 2-1

Oltenilor li se dă dreptate la faza penalty-ului: "Nu a fost intenție"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 22:35

Constantin Zotta a analizat faza penalty-ului din care Steaua a obținut victoria în fața formației CS U Craiova, dictat de Radu Petrescu după intervenția tușierului Adrian Ghinguleac.

În minutul 74 al meciului, Acka a lovit mingea cu mâna, iar Radu Petrescu s-a consultat cu Adrian Ghinguleac și a decis să dicteze lovitură de la 11 metri, stârnind proteste vehemente din partea oltenilor. 

Zotta a comentat faza la finalul meciului și susține că decizia a fost una greșită.

"Contactul cu mingea e în afara suprafeței de pedeapsă, iar mingea îi sare în mână din picior, fără a putea să controleze. Nu este intenție. Iar el duce mâna în spate, încearcă să evite mingea",a  declarat Constantin Zotta la Dolce Sport.

  • Steaua s-a impus în fața Craiovei, scor 2-1, prin golul marcat de Boldrin de la punctul cu var. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (70)
883135188391540
Popa Corneliu  •  04 Octombrie 2016, 09:56

Marele pupincurist Zota "a spus ce a vrut sa auda presa!", nu ce s-a vazut pe stadion! Vad si acum reluarea, fara stop cadru, si vad cum la 15-20 de cm de linia careului jucatorul Acka ridica mana la nivelul mingii, iar cand intra in careu bratul se desprinde corp si schimba directia mingii! Ce faza comenteaza pacaliciul de Zota? Dar penalti pt Steaua? De ce toti comentatorii mass-media intoxica opinia publica, un exemplu ar fi domnisoara Ioana Cosma , cu faze litigioase scoase din context, care la o evaluare atenta, si nu de "fosti arbitrii corupti", ce in argumentatia lor, spun numai "ce ar dori sa auda presa" si care au toate motivele din lume sa contribuie la discreditarea Stelei? Oare aceasta presa aservita de ce n-a fost atat de ve hementa cand echipele patronilor fantoma: Paszkany, Bucsaru, Adamescu erau intr-adevar "ajutati la greu" de fluierasi? SE observa cum mass-media ii pregateste terenul echipei lui tenti Olguta PSD si "lucreaza" la greu la Ordinul lui Habarnam Burleanu, Voichin-Voda, Conasul Iorgulescu via herr Lupescu!

maryan72
maryan72  •  03 Octombrie 2016, 09:45

ce usor ar fi fost cu un monitor pus in fata observatorului ca tot au astia cablurile in urechi.maxim cinci secunde si toata mizeria era curatata.

mickey13
mickey13  •  03 Octombrie 2016, 09:15

Sunt stelist iar socru-meu tine cu Craiova (asta de acum, alta nu mai este...). La cateva minute dupa gol m-am dus la el sa-i spun ca mi s-a parut off-side. Replica lui a fost una sincera... "eu na-m vazut off-side". M-am mai uitat pe reluari de cateva ori, dorind sa stiu cu exactitate daca a fost sau nu a fost... Din pacate, nicio reluare nu este pe linia celor doi jucatori, ci cea mai apropiata de adevar a fost una cu o camera de pe linia de 16m. De Amorim pare mai in fata cu 5 cm. Dar nu pot fi 100% sigur! Oricum, de fiecare data cand sunt faze litigioase vor aparea unii care sa conteste decizia luata. Pana la urma, daca fac stop cadru fix in fractiunea de secunda in care paseaza Tamas, parca as inclina sa cred ca De Amorim a fost pe linie cu ultimul fundas, dar, ce nu inteleg deloc este reactia portarului... La 4 m de poarta el sta ca un spectator si se uita... sa uita ca boul, in loc sa sara sa respinga mingea! N-a schitat niciun gest!!! In loc sa-l frece la icre pe Calancea, Multescu urla c-a fost furat! Bai nene!! Invata-ti portarul sa iasa pe mingi si apoi sa te certi cu arbitrul daca a fost sau nu off-side!!! Asa jucam la alibi: " am fost furati ca n-a dat ala off-side la o faza"; pai portarul tau ce facea??? o freca la rece!!! De asta nu avem fotbal, cautam vina in alta parte in loc sa ne-o cautam in propria ograda!!! Calancea, precum *** de Prunea si-au ingropat echipele!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează