FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă de ultimă oră pentru Laurențiu Reghecampf! Cine vrea să-l fure pe antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 22:52

Laurențiu Reghecampf a primit o nouă propunere de a merge în zona arabă, însă de această dată a declinat oferta din Golf.

După ce în primul mandat a plecat la Al Hilal, în Arabia Saudită, presa arabă anunță că antrenorul a discutat cu Al Arabi din Kuweit.

Tehnicianul Stelei a refuzat însă oferta, anunță Alkaas Channel din Qatar. Sursa citată anunță că formația din Kuweit nu i-a putut satisface pretențiile financiare.

Al Arabi e pe locul 5 în acest moment după 5 etape. N-a pierdut nici un meci, dar are doar două victorii și trei egaluri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
thomassystem
thomassystem  •  30 Octombrie 2016, 23:59

Dumnezeule mare, ciurucul asta are pretenții financiare? Pe ce bază? A fost cel mai slab fotbalist care a îmbrăcat tricoul echipei naționale, un singur meci, un autogol. În cariera de antrenor se pare că va fi si mai jos. Manelistul nu poate performa mai sus de liga mămăliga sau maxim, adică top of the top, ceva Al-Babardi sau Al-Salamicusuncali. Ferească sfântul ca vreodată buhaitul asta sa ajungă la națională, am fi terminați ca nație.

thomassystem
thomassystem  •  31 Octombrie 2016, 01:02
Postat de satyricon pe 31 Octombrie 2016, 00:55

Tu esti terminat ca om! Cu ciurucuri ca tine probabil ca oricum natia nu prea mai are sanse.

Stimabile, așa-zisul antrenor al Stelei este o nulitate. Mă refer la meseria în care activează. GSP-ul încearcă să cosmetizeze această baragladina inutilă. Dacă era ceva de capul lui avea un angajament în Germania acolo unde a jucat, știe limba, măcar în liga a doua. Manelistul e limitat, un fel de Hagi , incult, arogant și încuiat. Viitor zero în lumea bună a fotbalului.

digei
digei  •  30 Octombrie 2016, 23:37

Lasa-i sa-l fure poate incepe si Steaua sa joace ceva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează